Κερδίστε προσκλήσεις για τους Oceans Of Slumber

Το Rocking σας προσφέρει προσκλήσεις για τη συναυλία τους την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο Fuzz Live music club

11/10/2016 @ 09:48

Οι Oceans Of Slumber, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και ανερχόμενα συγκροτήματα του σκληρού ήχου έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο Fuzz Live Music Club!


Το Rocking.gr σας προσφέρει τρεις μονές προσκλήσεις για τη συναυλία!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.

Οι δύο νικητές θα ενημερωθούν την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου το πρωί. Καλή τύχη!


Η μπάντα από το Texas θα επισκεφτεί τη χώρα μας λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου album τους, “Winter”, το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον παγκόσμιο μουσικό Τύπο χάρη στον συναρπαστικό συνδυασμό black metal / doom / progressive / post rock που χαρακτηρίζει τον ήχο τους, με την καταπληκτική φωνή της Cammie Gilbert να ξεχωρίζει!
Τη βραδιά θα ανοίξουν ιδανικά οι Mother Of Millions.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 17 ευρώ το ένα ή 30 ευρώ τα δύο. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 20 ευρώ. Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ticket House και το www.viva.gr.

Oceans Of Slumber + opening act: Mother Of Millions: Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, Fuzz Live Music Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος / τηλ. 210 3450817)


Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία, στο πρόγραμμα συναυλιών του Rocking.gr.

Διαβάστε εδώ την κριτική του Σπύρου Κούκα στο φετινό εξαιρετικό δίσκο τους "Winter".
 

  • SHARE
  • TWEET