Julien Temple: «Την πρώτη φορά που συνάντησα τον Keith Richards μου έβαλε ένα …σπαθί στο λαιμό»

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ "Keith Richards: The Origin Of The Species" αναπολεί…

22/07/2016 @ 13:45

Ο Julien Temple, σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ "Keith Richards: The Origin Of The Species", αποκαλύπτει κάποιες «μικρές εντάσεις» που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της πρώτης του γνωριμίας με τον κιθαρίστα των Rolling Stones.

Πιο συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ που εξιστορεί την παιδική ηλικία του Keith Richards στο μεταπολεμικό Kent, θυμάται πως την πρώτη φορά που συναντήθηκαν ο κιθαρίστας του έβαλε ένα …σπαθί στο λαιμό.

Οι δυο άντρες συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του video των Rolling Stones, "Undercover Of The Night", το 1983.

Γυρισμένο στο Μεξικό, το clip παρουσιάζει τον Mick Jagger σαν ένα ντέντεκτιβ που ψάχνει να βρει έναν άντρα τον οποίο απήγαγε μια συμμορία με αρχηγό τον Richards.

Ο Temple αναπολεί: «Τα γυρίσματα του video είχαν τελειώσει, όταν συνάντησα για πρώτη φορά τον Richards στις τουαλέτες ενός ξενοδοχείου στο Παρίσι. Είχε μαζί του ένα σπαθί το οποίο και έστρεψε αμέσως προς το λαιμό μου. Ο λόγος που επικαλέστηκε ήταν το ότι δεν "φαινόταν" αρκετά στο "Undercover Of The Night". Ήταν απλά ο Keith».

Θυμηθείτε εδώ το video του "Undercover Of The Night" που εξόργισε τον Keith Richards.

  • SHARE
  • TWEET