Jon Schaffer και Hansi Kursch δουλεύουν τον νέο δίσκο των Demons & Wizards

Το σημαντικό side-project ξεκίνησε το 1997 και έκτοτε μας έχει δώσει δύο άλμπουμ

17/05/2017 @ 12:25

Ο mainman των Iced Earth, Jon Schaffer, επιβεβαίωσε πως αυτός και ο frontman των Blind Guardian, Hansi Kürsch, δουλεύουν μαζί πάνω σε νέο υλικό που θα αποτελέσει μέρος του πολυαναμενόμενου τρίτου άλμπουμ των Demons & Wizards.

Οι Demons & Wizards ιδρύθηκαν το 1997 και έκτοτε κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ: το ομότιτλο του 2000 και το "Touched By The Crimson King", πέντε χρόνια μετά. Το τελευταίο βασίστηκε εν μέρει στην σειρά βιβλίων "The Dark Tower" του Stephen King, ήρωας των οποίων είναι ο Crimson King.

Σε μια ολοκαίνουρια συνέντευξή του στο Metal Wani, ο Schaffer αποκάλυψε ότι οι συνεδρίες songwriting για τον διάδοχο του "Touched By The Crimson King" έχουν αρχίσει και επισήμως, αλλά επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι «θα πάρει κάποιον καιρό» να ολοκληρωθούν.

«[Ο Hansi] δούλεψε πάνω σε δύο τραγούδια που του έστειλα τις φωνητικές μελωδίες και τις κλίμακες και εγώ έχω ακόμη να πειραματιστώ μαζί του να δούμε τί βγαίνει. Θα πάρουμε τον χρόνο μας αλλά τουλάχιστον πλέον το ξεκινήσαμε, οπότε τον επόμενο χρόνο θα το βγάλουμε.»

Ο νέος δίσκος των Iced Earth, από την άλλη, είναι παντελώς έτοιμος, φέρει τον τίτλο "Incorruptible" και θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου από την Century Media. Οι Blind Guardian θα κυκλοφορήσουν ένα νέο concert album με τίτλο "Live Beyond The Spheres" στις 7 Ιουλίου, μέσω της Nuclear Blast.

  • SHARE
  • TWEET