Ο Johnny Carbonaras ανεβαίνει στη σκηνή του WE

Συναντιούνται στις 30 Απριλίου μαζί με Banksters, Influenza και Monofo

18/04/2018 @ 10:40

Johnny Carbonaras | The Banksters | Influenza | Monofo Live

After-Party Dj Set Rolas

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Πολυχώρος WE

Είσοδος: Προπώληση & Ταμείο 6€

Σημεία Προπώλησης: WE

Αποχαιρετούμε τον Απρίλιο, με ένα δυνατό ψυχεδελο-γκαραζο-σερφο-πανκο-ροκεντρολ λάιβ που θα συνεπάρει τα πλήθη και θα προκαλέσει αίσθηση...! Johnny Carbonaras, The Banksters, Influenza και Monofo συναντιούνται για πρώτη φορά στην σκηνή του WE τη Δευτέρα 30 Απριλίου και η βραδιά προβλέπεται εκρηκτική! Χορός, ενέργεια, αλκοόλ και λετ δε μιουσικ πλέι!

Οι Johnny Carbonaras είναι ένα ψυχεδελικό σερφοπάνκ (και όχι μόνο) συγκρότημα. Χρόνια στο κουρμπέτι, με ένα ομότιτλο πράσινο βινύλιο (s/t, LP, CD, Green Makaroni Records) και μία αυτοοργανωμένη ευρωπαϊκή περιοδεία στην πλάτη τους, συνεχίζουν ακάθεκτες να σέρνουν το χορό και να ξεκουφαίνουν τα πλήθη. Στο WE στις 30 Απρίλη θα παίξουν κομμάτια απ’ το επερχόμενο δωδεκάιντσο single τους που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. 

Οι Banksters μολύνουν το σύμπαν με άτεχνο, κακοπαιγμένο, θορυβώδες rock and roll από το 2009. Γνωστοί για τις καταστροφικές τους ζωντανές εμφανίσεις, με δύο full albums ("Bang", 2013, "Battle", 2017) γεμάτα θόρυβο και ψυχολογικά προβλήματα στο ενεργητικό τους και ένα τρίτο στα σκαριά, έρχονται στο WE στις 30 Απριλίου για να σας κάνουν να χορέψετε μέχρι να πέσετε. 

Οι Influenza είναι μια garage rock μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που τους αρέσει να παίζουν μουσική και να παίζουν γενικότερα... Ο διάολος έσπασε το ποδάρι του κάπου στο 2015, όπου ενώθηκαν οι 4 φλέτσες μουσικά (και όχι μόνο) και όλα πήραν το δρόμο τους. Από τότε σκορπίζουν συγκίνηση στον κόσμο με δυνατά και απρόβλεπτα λάηβ σε όλες τις άκρες της Ελλάδας, όπου όλα επιτρέπονται, και με την κυκλοφορία του πρώτου τους EP με τίτλο Symptoms μέσα στο 2017. Κάποιες χαρακτηριστικές επιρροές της μπάντας είναι οι Ty Segall, Black Lips και Black Angels, με τον κάθε φλέτσο να έχει τα δικά του ακούσματα και να προσφέρει δημιουργικά στο στυλ των κομματιών. 

Οι Influenza είναι οι:

Απόστολος Τρικκαλιώτης - lead guitar
Βαγγέλης Σκούπρας - bass
Απόστολος Μητακίδης - lead vocals/rythm guitar
Γιώργος Αναστασιάδης - drums/backing vocals 

Johnny Carbonaras, The Bansters

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET