Κερδίστε προσκλήσεις για τη livestream συναυλία του Jeff Martin

Το Rocking.gr σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τη διαδικτυακή του εμφάνιση στις 14 Νοεμβρίου

05/11/2020 @ 12:31

Ο Jeff Martin παρουσιάζει δύο μοναδικά livestream από το Byron Bay της Αυστραλίας μέσω της Global Live στις 13 και 14 Νοεμβρίου για τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από τον παρακάτω σύνδεσμο.

O frontman των The Tea Party δήλωσε: «Αυτή η πανδημία το έκανε αδύνατο να περιοδεύσουμε, και χρειαζόμαστε τη ζωντανή μουσική στις ζωές μας τώρα, περισσότερο από ποτέ. Σε συνεργασία με την Global Live θα σας προσφέρουμε δύο ζωντανά show με πλήρη παραγωγή - σε απευθείας stream από το Byron Bay. Είναι σημαντικό για μένα ότι η εμπειρία είναι 100% ζωντανή και προσφέρεται στο υψηλό επίπεδο που αξίζετε. Ανυπομονώ να με συνοδεύσετε τον Νοέμβριο».

Μετά από 30 χρόνια sold out περιοδειών και εκατομύρια πωλήσεων δίσκων, ο Jeff πρόκειται να πραγματοποιήσει μια σπάνια, προσωπική και ιδιαίτερη ακουστική εμφάνιση με τα καλύτερα κομμάτια του για το κοινό του, παίζοντας αγαπημένα των οπαδών, πολυπλατινένιες επιτυχίες και συνθέσεις με ιδιαίτερη αξία από την εκτεταμένη δισκογραφία του με τον κάθε κάτοχο εισιτηρίου να συμμετέχει στην δημιουργία του setlist από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χωρίς προηχογραφήσεις ή επεξεργασία, τα ζωντανά show είναι μια μοναδική εμπειρία και δεν θα είναι διαθέσιμα αργότερα.

Σε αντίθεση με άλλες live-streaming εμπειρίες, η Global Live παρέχει μια πραγματικά ζωντανή και αποκλειστική εμπειρία. Χωρίς επαναλήψεις, ηχογραφήσεις ή δυνατότητα παράλειψης, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε συναρπαστικά πρόσθετα όπως τα εικονικά meet & greet, το άραγμα με τον καλλιτέχνη στο χώρο αναμονής και merchandise, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο για εκείνη τη στιγμή. Οι οπαδοί μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο από την πλατφόρμα της Global Live και θα παραλάβουν ένα e-ticket και ένα e-mail με πιστοποιητικά πρόσβασης στο live.

jeff-martin-livestream


Το Rocking.gr προσφέρει σε δύο αναγνώστες του τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τη livestream συναυλία του Jeff Martin το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, αρκεί να συμπληρώσετε με comment παρακάτω το ονοματεπώνυμό σας και τον τίτλο από το αγαπημένο σας κομμάτι του Jeff Martin.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 11/11.

Καλή τύχη!

  • SHARE
  • TWEET