Subterranean Masquerade: Το "Mountain Fever" έρχεται τον Μάιο

Δείτε το animated video-clip του νέου single "Mangata"

25/03/2021 @ 10:38

Το prog metal σχήμα των Subterranean Masquerade πρόκειται να κυκλοφορήσει έναν νέο δίσκο με τίτλο "Mountain Fever" στις 14 Μαΐου.

Από το τέταρτο άλμπουμ τους και διάδοχο του "Vagabond" το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα το video-clip του "Mangata", δεύτερο δείγμα μετά το "Ascend" που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα. Στο κομμάτι συμμετέχει και ο Idan Amsalaem των Orphaned Land

«Το "Mangata" είναι το κομμάτι που κλείνει το νεο μας άλμπουμ, "Mountain Fever". Είναι ένα τραγούδι για την αγάπη, την συντροφικότητα, και τα εμπόδια της γλώσσας. είναι ένα ανοιχτό τέλος, ένας ατελείωτος ωκεανός προσμονής. Πριν τρια χρόνια, επέστρεψα στο Ισραήλ μετά από μερικά χρόνια στην Σκανδιναβία. Είχα βυθιστεί στην γαλήνη της. Ερωτεύθηκα την μελαγχολία και τον ρυθμό της, έζησα μια διαφορετική ζωή από αυτή που είχα στην Μέση Ανατολή. Στα σουηδικά το "Mangata" είναι ο αντικατοπτρισμος του φεγαρριού στον ωκεανό. Λάτρεψα την ιδέα ότι, σε κάθε περίπτωση, κάθε βράδι που κοιτάω την Μεσόγειο Θάλασσα, μπορώ να πατήσω πάνω της και να ανέβω βόρεια» είπε για τη νέα σύνθεση ο τραγουδιστής Davidavi Dolev.

Δείτε εδώ το animated video-clip του "Mangata". 

Μαζί με τον Amsalaem, στο "Mountain Fever" θα κάνουν guest εμφάνιση και ο ντράμερ Matan Shmuely (Orphaned Land) και ο Yakir Sasson (Quarter To Africa), ενώ θα υπάρχουν και φωνητικά από τον Ashmedi (Melechesh) στο "Somewhere I Sadly Belong" και της Jackie Hole (The Super Things) καθώς και από μέλη των Sinnery.

Παρακάτω θα βρείτε το tracklist και το εξώφυλλο του δίσκου.

subterranean-masquerade-mountain-fever-cover

1. Snake Charmer
2. Diaspora, My Love
3. Mountain Fever
4. Inwards
5. Somewhere I Sadly Belong
6. The Stillnox Oratory
7. Ascend
8. Ya Shema Evyonecha
9. For The Leader, With Strings Music
10. Mångata

  • SHARE
  • TWEET