Μέλη hard rock μπάντας γλυτώνουν με κινηματογραφικό τρόπο από ληστεία και απαγωγή

Ο κιθαρίστας και ο τραγουδιστής των Viridian πάλεψαν για την ζωή και τον εξοπλισμό τους σαν σε σκηνή ταινίας δράσης

20/09/2016 @ 14:18

Ο δρόμος μπορεί να γίνει επικίνδυνος και όχι μόνο για τους απρόσεκτους οδηγούς...

Μέλη μίας hard rock μπάντας από την Louisiana, των Viridian, μπορούν να το επιβεβαιώσουν, μετά την πρόσφατη, κινηματογραφική αλλά καθόλου ακίνδυνη και αντιθέτως, πολύ τρομαχτική εμπειρία που έζησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Καθώς τέλειωσαν το set τους σε συναυλία στο San Antonio, ο κιθαρίστας Curtis Elliott και ο τραγουδιστής Derek Meaux προσεγγίστηκαν από άγνωστο άνδρα που τους απείλησε με το όπλο του και τους ανάγκασε να επιβιβαστούν στο βανάκι με το οποίο περιοδεύουν.Σύμφωνα με την ανάρτησή τους στο Facebook, «ο κλέφτης τους σημάδευε με πιστόλι και τους διέταξε να οδηγήσουν». Μαζί τους στο όχημα είχαν ήδη φορτώσει και όλον τον εξοπλισμό τους.

«Ο Derek και ο Curtis κατάφεραν να τρακάρουν το όχημα ώστε να αποσπάσουν την προσοχή του οπλισμένου άνδρα και να του αφαιρέσουν το όπλο μετά από πάλη. Χάρη στις ηρωικές τους κινήσεις, θα σας κρατάμε ενημερωμένους», έγραψε η μπάντα.

Αργότερα, στα σχόλια της ανάρτησης, αποκαλύφθηκε ότι οι δύο μουσικοί φέρουν ελαφρά τραύματα από το περιστατικό, όπως δαγκώματα και μια σπασμένη μύτη.

Ο εξοπλισμός ανακτήθηκε μετά την σύγκρουση, αλλά το βανάκι δεν τα κατάφερε.

«Πιστεύουμε σθεναρά ότι ο τύπος σκόπευε να τους σκοτώσει με το που έφταναν εκεί όπου τους οδηγούσε. Η αστυνομία συμφωνεί μαζί μας. Ο Curtis σκέφτηκε πώς είτε θα πέθαινε εκεί που τον πήγαινε ο κακοποιός, είτε θα πέθαινε πολεμώντας για την ζωή του. Πόσο badass είναι κάτι τέτοιο;»

  • SHARE
  • TWEET