Τίτλοι τέλους για τους Gulch

Το ραγδαία ανερχόμενο hardcore σχήμα ανακοίνωσε τις τελευταίες συναυλίες του

07/09/2021 @ 12:12

Παρά το γεγονός πως μόλις το 2020 οι Gulch κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο LP τους, επισφραγίζοντας τον ντόρο γύρω από το όνομά τους, πλέον ρίχνουν τίτλους τέλους στην πορεία τους.

Συγκεκριμένα, το ραγδαία ανερχόμενο hardcore σχήμα που στην βραχύβια πορεία του δημιούργησε ένα φανατικό ρεύμα οπαδών, ανακοίνωσε τις τελευταίες συναυλίες του.

Η Closed Casket Activities, δισκογραφική εταιρεία του σχήματος, δημοσιοποίησε τις ημερομηνίες των τελευταίων εμφανίσεων της μπάντας από το Santa Cruz, με τη σχετική ανάρτηση να παρουσιάζει σβησμένες αρκετές από τις ήδη ανακοινωθείσες στάσεις της περιοδείας της μπάντας.

Υπενθυμίζεται πως οι Gulch κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά το εκπληκτικό "Impenetrable Cerebral Fortress" που τους καθιέρωσε σε μια από τις κρισιμότερες μπάντες του σύγχρονου extreme hardcore, ενώ πριν λίγους μήνες επέστρεψαν δισκογραφικά με ένα split με τους Sunami.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε συνέντευξή τους το 2020 στο Bandcamp Daily, ο κιθαρίστας Cole Kakimoto είχε προειδοποιήσει για τους διαφαινόμενους τίτλους τέλους:

«Είχαμε ένα πλάνο πριν κυκλοφορήσουμε αυτό το άλμπουμ. Μπορεί να το ακολουθήσουμε, μπορεί και όχι. Κυκλοφορούμε το LP, ανεβαίνουμε επίπεδο, κυκλοφορούμε ανεξάρτητα ένα EP την επόμενη χρονιά και μετά διαλυόμαστε αμέσως. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα μείνουμε πιστοί σε αυτό, αλλά οι Gulch δεν μπορούν να είναι για πάντα».

  • SHARE
  • TWEET