Τίτλοι τέλους για τους Goatess

Η ανακοίνωση του σπουδαίου doom σχήματος από την Σουηδία

26/11/2023 @ 18:48

Μετά από τρεις εξαιρετικούς δίσκους και ενώ είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Christian Linderson μετά το "Purgatory Under New Management", οι Goatess ανακοίνωσαν την διάλυσή τους.

Στην σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι Karl Buhre (φωνή), Niklas Robert Jones (κιθάρες) και Kenta Karlbom (τύμπανα), αναφέρεται ότι το σχήμα θα συνεχίσει υπό το όνομα Goddess:

«Δυστυχώς πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι οι Goatess δεν υπάρχει πια.

Ήταν μια τρελή βόλτα με πολλές καλές στιγμές και νέους φίλους, αλλά όλα τελειώνουν και αυτό είναι το δικό μας τέλος.

Θα θέλαμε με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλους τους οπαδούς και τους φίλους σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και όλα τα συγκροτήματα με τα οποία παίξαμε, για τις ωραίες στιγμές και τις νέες φιλίες.

Ωστόσο, κάθε κακό φέρνει κάτι καλό και μέσα από τις στάχτες των Goatess αναδύεται ένα νέο συγκρότημα με τα εναπομείναντα μέλη.

Οπότε από εδώ και στο εξής ​​θα λεγόμαστε Goddess.

Νέα μουσική είναι καθ' οδόν και ελπίζουμε να μείνετε συντονισμένοι για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει!»

Το σπουδαίο doom/stoner metal σχήμα από την Σουηδία κυκλοφόρησε το ντεμπούτο "Goatess" το 2013, το "Purgatory Under New Management" το 2016 και το "Blood Αnd Wine" το 2019.

Στις σελίδες του Rocking μπορείτε να βρείτε ακόμη μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Ο Linderson στον Γιώργο Ζαρκαδούλα πριν την κυκλοφορία του "Goatess".

  • SHARE
  • TWEET