«Οι Ghost πέφτουν πολύ αστείοι στους πουριτανούς του metal»

Ένα Nameless Ghoul μας θυμίζει ότι η βλασφημία και το χιούμορ είναι στον πυρήνα «της τέχνης του διαβόλου»

31/08/2016 @ 19:38

Οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της «καθαρότητας» του metal μάλλον θεωρούν τους Ghost «πολύ αστείους» για να τους πάρουν στα σοβαρά, σύμφωνα με ένα από τα Nameless Ghoul της Σουηδικής μπάντας.

Αλλά, όπως εξηγεί, στους καιρούς του μεσαίωνα, το χιούμορ και το γέλιο ήταν στο στόχαστρο πολλών που τα θεωρούσαν «έργο του διαβόλου».

Το Nameless Ghoul δηλώνει στο Live Nation: «Κανά δυο εταιρείες κοπής δίσκων δεν ήθελαν να τυπώσουν το προηγούμενο άλμπουμ μας. Και δεν έφταιγε ο ανάποδος σταυρός ή κάτι τέτοιο, αλλά το αιδοίο. Απλώς δεν άντεχαν να το βλέπουν – ήταν τόσο απροκάλυπτα βλάσφημο».

«Ναι, όντως θεωρώ πως είμαστε παρεξηγημένοι σε κάποιον βαθμό. Ξεκινήσαμε να το κάνουμε όλο αυτό με στόχο να γίνουμε αυτή η μικρή horror rock μπάντα.Υποτίθεται θα ήταν διασκεδαστικό.»

«Οι πουριτανοί του metal πιστεύουν ότι είμαστε «πολύ αστείοι» ή πολύ αυτό ή εκείνο... Θέλουμε ο κόσμος να είναι χαρούμενος!»

Και προσθέτει: «Αντιπροσωπεύουμε το χιούμορ και την ευτυχία. Είναι ευρέως γνωστό ότι το γέλιο, η σάτιρα και το χιούμορ – έστω αν το δεις με την μεσαιωνική οπτική- ήταν λίγο-πολύ η τέχνη του διαβόλου. Ακούω την μουσική του διαβόλου από παιδί».

Εν τω μεταξύ, αποκαλύφθηκε ότι τα ερχόμενα ΕΡ των Ghost θα τους βοηθήσουν να πειραματιστούν με την νέα κατεύθυνση που θέλουν να πάρουν στον επόμενο full-length δίσκο τους, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος.

  • SHARE
  • TWEET