Ο Gene Simmons κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση

Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του μπασίστα των Kiss για περιστατικό που έλαβε χώρα τον Νοέμβριο

18/12/2017 @ 13:02

Ο Gene Simmons των Kiss δέχτηκε μήνυση από ροκ ραδιοφωνική παραγωγό για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την αγωγή, το 68χρονος Simmons «έπιανε επανειλημμένα το χέρι της δημοσιογράφου και το ακουμπούσε στο γόνατό του». Επίσης αναφέρεται ότι «χτύπησε βίαια» το λαιμό της γυναίκας και «έδωσε ασυνάρτητες εξηγήσεις» για την συμπεριφορά του.

Η αγωγή επίσης αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής φωτογράφησης, ο Simmons «ακούμπησε τα οπίσθια» της εναγούσης.

Ο δικηγόρος της αναφέρει: «Η πελάτισσά μου νιώθει ντροπιασμένη και ταπεινωμένη από το περιστατικό αυτό. Με την αγωγή της θέλει να δείξει στον κύριο Simmons και σε όλους ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και πρέπει να σταματήσει».

Ο Simmons αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε:

«Φίλοι μου, σκοπεύω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου για τις κατηγορίες που μου προσάπτουν. Δεν έκανα αυτά που αναφέρονται και δεν έβλαψα αυτή την γυναίκα. Θα συσκεφτώ με τους δικηγόρους μου με στόχο να αντιταχθώ σθεναρά στους ισχυρισμούς αυτούς. Ανυπομονώ να αποδειχθεί η αθωότητα μου στο δικαστήριο».

  • SHARE
  • TWEET