Foo Fighters: Ετοιμάζουν αποκαλύψεις για νέο δίσκο

Η μπάντα δημοσιοποίησε δείγματα νέας μουσικής

05/11/2020 @ 10:36

Οι Foo Fighters έδωσαν στη δημοσιότητα δύο σύντομα video στα οποία προϊδεάζουν για νέα μουσική, και κυρίως, την άφιξη του επόμενου άλμπουμ τους.

Η μπάντα, που αναμένεται το Σάββατο να εμφανιστεί σε μια ειδική εκπομπή του Dave Chapelle, όπου φημολογούνται πως θα παρουσιάσουν ζωντανά το πρώτο single, τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό πως έχει αναρτήσει σε διάφορες τοποθεσίες το σύμβολο της δίπλα από το ρωμαϊκό νούμερο "Χ", που αντιστοιχεί στο νούμερο 10.

Επιπρόσθετα, χρήστες του Spotify παρατήρησαν την εμφάνιση ενός σύντομου ασπρόμαυρου κλιπ με ένα φέρετρο σε φλόγες να εμφανίζεται κατά την αναπαραγωγή συγκεκριμένων τραγουδιών από τον κατάλογο της μπάντας.

Τώρα όμως ήρθε άλλη μια κίνηση της μπάντας του Dave Grohl, η οποία όπως φαίνεται ξεκαθαρίζει πως οι επίσημες ανακοινώσεις θα έρθουν σύντομα:

Οι Foo Fighters δημοσίευσαν στο Twitter ένα σύντομο video 30 δευτερολέπτων όπου εμφανίζεται το μάτι του κιθαρίστα Pat Smear και ακούγεται ένα ηχητικό απόσπασμα που περιλαμβάνει απλώς έναν ρυθμό που βασίζεται στην μπότα του τυμπάνου και σε παλαμάκια.

Λίγο αργότερα, ένα δεύτερο video, αυτή τη φορά με το μάτι του Taylor Hawkins, ντράμερ της μπάντας,  έκανε την εμφάνισή του με το προηγούμενο ηχητικό να είναι τώρα διανθισμένο και με τον ήχο του ταμπούρου.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος των Foo Fighters ήταν το προ τριετίας "Concrete And Gold", ενώ η μπάντα από τον Φεβρουάριο είχε αποκαλύψει την άφιξη του νέου της δίσκου.

Δείτε επίσης:

Οι προσωπικότητες των '10s: Dave Grohl

The Rocking '10s: Οι συναυλίες της δεκαετίας στη χώρα μας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Baltrušaitis (@lebaltrusaitis) on

  • SHARE
  • TWEET