Flaming Lips: Διεξάγουν την πρώτη συναυλία με μπάντα και κοινό σε πλαστικές φούσκες

Η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα και video της παρόμοιας ζωντανής εκτέλεσης του "Brother Eye"

13/11/2020 @ 13:36

Οι Flaming Lips έδωσαν λεπτομέρειες γύρω από την διεξαγωγή της πρώτης συναυλίας στον κόσμο που θα πραγματοποιηθεί με μουσικούς και κοινό μέσα σε πλαστικές φούσκες.

Συγκεκριμένα, η διάσημη μπάντα, που σχεδίαζε καιρό αυτή την εκδήλωση, αποκάλυψε πως στις 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη "Space Bubble" συναυλία, από το Criterion της Οκλαχόμα.

Από σήμερα διατίθενται τα εισιτήρια για την εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει μόλις 100 θέσεις, ενώ το venue διαθέτει χωρητικότητα 3.500.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η μπάντα θα εμφανιστεί μέσα σε πλαστικές φούσκες, ενώ υπενθυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες εμφανίστηκαν μαζί με το κοινό κατά αυτόν τον τρόπο στην εκπομπή του Stephen Colbert.

Η εν λόγω εκδήλωση όμως, θα περιλαμβάνει ολοκληρωμένο σετ από το συγκρότημα, με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη συναυλίας κανονικής διάρκειας που διεξάγεται υπό αυτές τις συνθήκες.

Η μπάντα, που σε ανάρτησή της διευκρίνισε πως έως τρία άτομα μπορούν να καταλάβουν την θέση μιας πλαστικής φούσκας, συνόδευσε την ανακοίνωση με τη δημοσιοποίηση του video μιας ζωντανής εκτέλεσης του "Brother Eye".

Μπορείτε να δείτε την ιδιαίτερη επί σκηνής απόδοση του κομματιού που περιλαμβάνεται στο στο νέο άλμπουμ της μπάντας, "American Head", εδώ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wayne Coyne (@waynecoyne5)

  • SHARE
  • TWEET