Συναυλίες σε φούσκα σχεδιάζουν οι Flaming Lips

Έχουν κάνει ήδη τα πρώτα βήματα

14/10/2020 @ 11:12

Οι Flaming Lips εξετάζουν το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουν συναυλίες μέσα σε φούσκα. Τόσο η μπάντα όσο και τα μέλη του κοινού θα βρίσκονται μέσα σε γιγαντιαίες πλαστικές μπάλες.

«Φαίνεται παράλογο, αλλά εμείς πρώτοι το κάναμε σαν κάτι αστείο, και τώρα γίνεται σοβαρό και μια πραγματικότητα» είπε ο τραγουδιστής τους, Wayne Coyne, προσθέτοντας «δεν προτείνω να το κάνω όλος ο κόσμος. Απλά οι Flaming Lips μπορούν να το δοκιμάσουν έτσι».

Και το προσπαθούν, όντως. Νωρίτερα μέσα στο μήνα ο Wayne ανήρτησε μια φωτογραφία με ξεφούσκωτες πλαστικές μπάλες στο πάτωμα ενός venue στην Οκλαχόμα. Οι Flaming Lips χρησιμοποίησαν τις πλαστικές φούσκες για τις ανάγκες ενός videoclip, αλλά και για να δοκιμάσουν το πως θα δούλευαν σε μια συναυλία. Στο παρελθόν το έχουν πραγματοποιήσει σε εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σε ένα video του, ο Wayne στέκεται πάνω από μια θάλασσα από κόσμο που βρίσκεται μέσα σε φούσκες σε ένα dance remix του "Assasins Of Youth" από το American Head.

Το αμερικανικό συγκρότημα δουλεύει πάνω στα οικονομικά για το εγχείρημα αυτό, ώστε κάποια στιγμή που θα επιστρέψουν οι συναυλίες να πραγματοποιηθεί. Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yessss!!! Last night at @criterionokc !!! Thank you ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wayne Coyne (@waynecoyne5) στις

  • SHARE
  • TWEET