Επεισοδιακό και άδοξο τέλος για τους Every Time I Die

Η ανακοίνωση των Jordan Buckley, Andy Williams, Stephen Micciche και Clayton "Goose" Holyoak

18/01/2022 @ 10:39

Οι αναρτήσεις του frontman Keith Buckley στις αρχές Δεκεμβρίου αποτέλεσαν δυστυχώς όπως αποδεικνύεται την αρχή του τέλους για τους Every Time I Die, καθώς οι διαφορές με τα υπόλοιπα μέλη δεν κατέστη δυνατό να αμβλυνθούν.

Με ανακοίνωσή τους που ακολουθεί αυτούσια, οι Jordan Buckley, Andy Williams, Stephen Micciche και Clayton "Goose" Holyoak γνωστοποιούν το τέλος του συγκροτήματος μετά από μια επιτυχημένη πορεία 23 ετών:

«Η τελευταία συναυλία των Andy, Jordan, Steve και Goose με τους  Every Time I Die ήταν στις 11 Δεκεμβρίου 2021.

Ενώ ελπίζαμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνημένη νομική δήλωση που να περιγράφει την αλήθεια, ενημερωθήκαμε σήμερα για κάτι που σχεδιαζόταν να κυκλοφορήσει και δεν συμφωνήθηκε αμοιβαία, το οποίο αποτελείται από ανακρίβειες και ελέγχει μια αφήγηση προς όφελος συγκεκριμένου μέρους.

Δεν υπήρξε άμεση επικοινωνία με τον Keith, είτε γιατί είναι αδύνατη η άμεση επικοινωνία αποκλειστικά μαζί του, είτε διότι έχουμε αποκοπεί από οποιαδήποτε επικοινωνία από τον ίδιο.

Οι Every Time I Die ήταν αυτά τα πέντε μέλη και ποτέ δεν υποχωρούσαμε ή δεχόμασταν αλλαγές. Απλώς δεν υπάρχει καμία αλήθεια στο να συνεχίσει το συγκρότημα που με νέο τραγουδιστή.

Τέλος, δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα χωρίς κάθε ένα άτομο που υποστηρίζει το συγκρότημα με οποιονδήποτε τρόπο.Ενώ είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι για το πώς όλο αυτό έγινε online ενώπιον σας, η υποστήριξή σας και οι αναμνήσεις που έχουμε εξαιτίας σας θα είναι για πάντα λατρεμένες.

Τα λέμε σύντομα. Για πάντα ευγνώμονες,

Andy, Jordan, Steve & Goose.»

Τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ ήταν η δημοσιοποίηση εκ μέρους του Keith Buckley νομικού εγγράφου, σύμφωνα με το οποίο τα υπόλοιπα μέλη αιτούνταν τον διαχωρισμό τους από τον frontman και ζητούσαν να μην αναφέρεται καθοιονδήποτε τρόπο στους Every Time I Die.

Ο εξαιρετικός, όγδοος και τελευταίος δίσκος του metalcore σχήματος από το Buffalo την Νέας Υόρκης με τίτλο "Radical" κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

  • SHARE
  • TWEET