Δεύτερο κομμάτι από τον νέο δίσκο των Dodsrit

Καταπιάνεται με το ευαίσθητο θέμα της κατάθλιψης

29/04/2021 @ 09:42

Ένα ακόμα κομμάτι από τον επερχόμενo δίσκο της έδωσε στην δημοσιότητα η σουηδική black/crust metal μπάντα, Dodsrit.

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Georgios Maxouris, μίλησε για το πολύ ευαίσθητο θέμα με το οποίο καταπιάνεται το "Apathetic Tongues".

«Πρέπει να παραδεχτώ πως στην αρχή δεν ήμουν πολύ άνετος να μιλήσω για το "Apathetic Tongues", αφού μου υπενθυμίζει ορισμένες στιγμές του παρελθόντος που θα προτιμούσα να ξεχάσω, αλλά και επειδή το να διαβάζει κανείς αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για αρκετούς. Ειδικά για όποιον έχει αντιμετωπίσε ή αντιμετωπίζει παρόμοιες σκέψεις, ή έχει χάσει κάποιον από αυτοκτονία».

«Αλλά και πάλι ένιωσα παρόλα αυτά, ότι είναι σημαντικό να ρίξω φως σε αυτό το θέμα. Το "Apathetic Tongues" μιλάει για την προσπάθεια να συμβιβαστώ με την κατάθλιψη μου ενώ βάδιζα σε ένα μονοπάτι αυτοκαταστροφής, το οποίο με οδήγησε στο σημείο όπου προσπάθησα να αφαιρέσω την ζωή μου».

«Σε όποιον το διαβάζει και θεωρεί πως κινείται σε ένα παρόμοιο μονοπάτι, έχω να πω, πως ποτέ δεν είναι αργά να ζητήσει βοήθεια. Κάποιες φορές ξεχνάμε ότι ακόμα και όταν τα πάντα φαίνονται ανέλπιστα και ασήμαντα, στο τέλος θα βελτιωθούν»

«Χρειάζεται θάρρος να ζητήσεις βοήθεια. Χρειάζεται θάρρος να ανοιχτείς. Χρειάζεται θάρρος να παραδεχτείς πως δεν είσαι καλά. Μείνετε δυνατοί, δεν είστε μόνοι» έκλεισε με αισιοδοξία το μήνυμά του.

Ακούστε εδώ το "Apathetic Tongues" 

  • SHARE
  • TWEET