Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την ταινία "Depeche Mode: Spirits In The Forest"

Αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στους κινηματογράφους στις 21 Νοεμβρίου

27/09/2019 @ 15:01

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την ταινία

Depeche Mode: Spirits In The Forest

Αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στους κινηματογράφους στις 21 Νοεμβρίου.

Οι Depeche Mode, η Trafalgar Releasing, η Sony Music Entertainment και η BBH Entertainment μόλις κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer της ταινίας "Depeche Mode: Spirits In The Forest" που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλους τους κινηματογράφους στις 21 Νοεμβρίου.

Το ολοκαίνουριο feature-length film, "Depeche Mode: Spirits in The Forest", σκηνοθετημένο από τον βραβευμένο filmmaker και πολλά χρόνια καλλιτεχνικό συνεργάτη Anton Corbijn «μπαίνει» βαθιά στις συναισθηματικές ιστορίες έξι ιδιαίτερων fans των Depeche Mode από όλο τον κόσμο, εξηγώντας στο κοινό πως η μουσική έχει την απίστευτη δύναμη να ενώνει και να ενδυναμώνει τους ανθρώπους.

Μαζί με τις κομβικές ιστορίες των fans, η ταινία ενσωματώνει υλικό από τα τελευταία shows του συγκροτήματος το 2017/2018 στο Global Spirit Tour, στο οποίο η θρυλική μπάντα έπαιξε για πάνω από τρία εκατομμύρια fans σε 115 συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Το "Spirits In The Forest" θα προβληθεί σε πάνω από 2,400 κινηματογράφους παγκοσμίως κάνοντας πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου.

Δείτε το επίσημο trailer εδώ.

Προμηθευτείτε εισιτήρια εδώ.

Το τελευταίο album "Spirit" των Depeche Mode, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music, έλαβες εξαιρετικές κριτικές και έφτασε στο Top5 της Αγγλίας και της Αμερικής.

2019 Panik Records

Depeche Mode - Spirits In The Forest

Enter the Panik world
Facebook
YouTube
Twitter
Instagram
GooglePlus
Website

Sony Music Greece social media
Facebook

Δελτίο Τύπου

Κεντρική φωτογραφία: Αφροδίτη Ζαγγανά

  • SHARE
  • TWEET