Η καριέρα του David Crosby σε ντοκιμαντέρ

Την παραγωγή του "Raw And Moving" ανέλαβε ο Cameron Crowe

05/04/2018 @ 13:14

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης του "Almost Famous", Cameron Crowe, ανακοίνωσε πως θα αναλάβει την παραγωγή ενός νέου ντοκιμαντέρ για τον David Crosby, με τίτλο "Raw And Moving".

«Ο David Crosby βρέθηκε στο προσκήνιο της μουσικής και των κοινωνικών αλλαγών τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες», αναφέρει σε σχετική δήλωσή του.

«Πλέον στα 76 του χρόνια, σφυρηλατεί ένα νέο μονοπάτι ανακαλύπτοντας νέους, αξιόλογους μουσικούς προσπαθώντας να αφήσει για μια ακόμα φορά το αποτύπωμά του σε μια εποχή εντελώς διαφορετική από τα '60s. Πρόκειται για ένα ωμό πορτρέτο με ακατέργαστες παρυφές. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον εξαιρετικό σκηνοθέτη A.J. Eaton, ο οποίος κινηματογραφεί τον Croz τα τελευταία χρόνια».

Πρόσφατα ο David Crosby είχε δηλώσει πως οι Crosby, Stills, Nash and Young θα μπορούσαν να επανενωθούν, παρά τις αγεφύρωτες διαφορές τους, εκμεταλλευόμενοι την κοινή τους απέχθεια για τον Donald Trump

«Είναι όλοι εκνευρισμένοι μαζί μου», παραδέχτηκε. «Αλλά όλοι αντιπαθούμε τον Donald Trump με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Η αντιπάθεια δημιουργήθηκε γιατί όλοι μας παρατηρούμε ένα κακομαθημένο παιδί το οποίο δε μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Είναι λοιπόν πιθανή μια επανένωση. Σίγουρα δε γουστάρουμε ο ένας τον άλλον αλλά δεν υπάρχει τόση αντιπάθεια όση απέναντι στον Trump».

  • SHARE
  • TWEET