Νέο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο των Crippled Black Phoenix

Δείτε το video του "Lost" στο οποίο συμμετέχει ο Vincent Cavanagh

02/09/2020 @ 11:34

Οι Crippled Black Phoenix, έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Ellengæst".

Το "Lost", του οποίου το ιδιαίτερο video μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, ακολουθεί το "Cry Of Love" που είχε δημοσιοποιηθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

O Justin Greaves, σχολιάζοντας το νέο single, ανέφερε:

«Όπως αναφέρουν και οι στίχοι της Belinda, "the dangerous nature of an ignorant mind, the final fall for mankind". Αυτή η γραμμή, αντιπροσωπεύει πλήρως τα αισθήματά μας για την παρακμή της ανθρωπότητας.

Συνήθως, οι άνθρωποι γνωρίζουν περισσότερα από όσα είναι σε θέση να αντιμετωπίσου, όσον αφορά το τι συμβαίνει στον κόσμο. Επιλέγουν να αγνοούν γυρίζοντας την πλάτη σε όσα τους φαίνονται άβολα. Θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε αυτούς τους ανθρώπους, να δείξουν λίγη κατανόηση.

Όσον αφορά το τραγούδι, η Belinda έγραψε μερικούς από τους καλύτερους στίχους της. Η ερμηνεία της είναι τέλεια, όπως και του Vincent (Cavanagh) που χαρίσει την δυναμική του φωνή.

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε. Δεν έχει να κάνει με την πολιτική, τη θρησκεία ή το κέρδος. Έχει να κάνει με την ηθική, την αξιοπρέπεια και την συμπόνοια για κοινωνικά και παγκόσμια ζητήματα. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι».

Το "Ellengæst" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου από τη Season Of Mist, με την μπάντα να έχει ανακοινώσει ήδη τους σημαντικούς καλεσμένους που θα συμμετέχουν στο δίσκο.

 

  • SHARE
  • TWEET