Ο Corey Taylor συνεχίζει να μη «μασάει» με τα κινητά των οπαδών στις συναυλίες

Ο τραγουδιστής των Slipknot δηλώνει πως δε θα σταματήσει να τα πετάει από τα χέρια του κοινού

23/08/2016 @ 09:33

Στη δημοσιότητα καταφέρνει να παραμένει διαρκώς ο Corey Taylor, τις τελευταίες φορές λόγω των αντιδράσεων του μόλις «πετύχει» οπαδούς να ασχολούνται με το κινητό τους τηλέφωνο στις συναυλίες των Slipknot. Κάποιοι από αυτούς έμειναν χωρίς κινητό, καθώς τους το πέταξε στο έδαφος, άλλοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τη συναυλία.

Παρ' όλα αυτά, ο τραγουδιστής δηλώνει πως δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει τους τρόπους του.

«Βλέπεις κόσμο να περπατά στο δρόμο και δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από το ηλίθιο τηλέφωνο του ούτε για να περάσει μια διασταύρωση.

Μου αρέσει να τους βλέπω να θάβονται στους τεχνολογικούς μικρόκοσμους τους και μετά να έρχεται η πραγματικότητα και να τους ξυπνάει απότομα.

Δεν με ενοχλούν οι οπαδοί που παίρνουν φωτογραφίες στις συναυλίες. Ούτε καν αυτοί που τραβάνε video. Μου αρέσει αυτό, γιατί εξακολουθείς να είσαι «μέσα» στο show.

Πολλοί με έχουν παρεξηγήσει. Νομίζουν ότι αν δω κάποιον να ασχολείται με το κινητό του, θέλω να του την σπάσω. Δεν κάνω κάτι τέτοιο.

Αν δεις όμως κάποιον, ο οποίος «βρίσκεται στον κόσμο του», πρέπει να τον ξυπνήσεις για να κερδίσεις και πάλι την προσοχή του με κάποιον τρόπο. Κάποιες φορές αυτός ο τρόπος είναι με το να πετάξεις το κινητό από τα χέρια του.

Μισήστε με όσο θέλετε. Δεν θα σταματήσω να πετάω αυτά τα πράγματα από τα χέρια των οπαδών.»

  • SHARE
  • TWEET