Clutch: Αυτός είναι ο τίτλος του νέου τους δίσκου

Ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις

22/04/2018 @ 23:23

Οι Clutch ονόμασαν τον νέο τους δίσκο "Book Of Bad Decisions".

Η νέα δουλειά των rocker από το Maryland αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη, με τις ηχογραφήσεις να έχουν ολοκληρωθεί πρόσφατα στο στούντιο Sputnik Sound του Nashville και την παραγωγή να υπογράφει ο Vance Powell (The White Stripes, Red Fang).

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο frontman Neil Fallon δήλωσε σχετικά με την θεματολογία: 

«Αυτός ο δίσκος έχει αρκετά αυτοβιογραφικά στοιχεία ή περιστατικά από την καριέρα των Clutch, που τα πήρα και τα διόγκωσα για χάρη του δράματος. Πάντα είχα τις αμφιβολίες μου για κάτι τέτοιο, γιατί δεν μου αρέσει πολύ η νοσταλγία. Αλλά συνειδητοποιώ επίσης ότι, μετά από 25 χρόνια, υπάρχει μια μακρά λίστα εμπειριών απ’ όπου μπορώ να αντλήσω έμπνευση. Καμιά φορά το να εμπνευστείς είναι αρκετά δύσκολο».

Ο Fallon αναγνώρισε στον Powell ότι χάρισε «μια πιο ζωντανή αίσθηση» στο "Book Of Bad Decisions" σε σχέση με προηγούμενα άλμπουμ της μπάντας. «Είναι ένας από εμάς. Προέρχεται από τον κόσμο των συναυλιών. Με εξέπληξε πόσο εύκολο ήταν να συνεργαστούμε.»

Ο τελευταίος δίσκος των Clutch, το "Psychic Warfare", έκανε την είσοδό του στην θέση No. 11 της λίστας The Billboard 200, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, τον Οκτώβριο του 2015.

  • SHARE
  • TWEET