Εκτός Cirith Ungol ο Jimmy Barraza

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος για την αποχώρηση του κιθαρίστα

01/10/2023 @ 15:14

Τρεις εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ "Dark Parade", οι Cirith Ungol ανακοίνωσαν την αποχώρηση του κιθαρίστα Jimmy Barraza:

«Λόγω συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας, έχουμε χωρίσει τους δρόμους μας με τον κιθαρίστα Jimmy Barraza. Του ευχόμαστε ειλικρινά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια και πολλές επιτυχίες στις μελλοντικές του προσπάθειες.

Σε αυτή την κρίσιμη διακλάδωση του δρόμου η μπάντα είχε δύο επιλογές: Να αποσυρθούμε όπως κάναμε το 1991, ή να συνεχίσουμε, να ενωθούμε και να γίνουμε πιο δυνατοί στη πορεία. Με την κυκλοφορία του επικού νέου μας άλμπουμ "Dark Parade" στις 20 Οκτωβρίου, επιλέξαμε το δεύτερο. Επιλέξαμε να τιμήσουμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους θαυμαστές μας και να αποδώσουμε δικαιοσύνη σε ένα άλμπουμ που έχουμε δουλέψει απίστευτα σκληρά για να δημιουργήσουμε.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεχή αγάπη και υποστήριξή σας. Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσα πολλά σημαίνει για τους Cirith Ungol ως συγκρότημα και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα σας δούμε σε μια από τις επερχόμενες συναυλίες μας.»

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο εάν οι Cirith Ungol θα συνεχίσουν ως τετράδα με μοναδικό κιθαρίστα τον Greg Lindstrom ή εάν θα προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Barraza.

Ο Barraza είχε αντικαταστήσει τον αείμνηστο Jerry Fogle συμμετέχοντας στο "Paradise Lost" του 1991 και συνέχισε με το συγκρρότημα από την επανένωση του 2015 μέχρι πρότινος.

Οι εμβληματικοί Καλιφορρνέζει epic heavy metallers αναμένεται να επιστρέψουν στη χώρα μας για μία συναυλία, ως επικεφαλής του επερχόμενου Up The Hammers Festival.

  • SHARE
  • TWEET