Brent Hinds: «Η γαμ@@@ μουσική βιομηχανία. Η πιο σκληρή δουλειά της ζωής μου…»

To burn out του κιθαρίστα των Mastodon

04/09/2018 @ 14:59

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Brent Hinds των Mastodon καταρρίπτει τον μύθο και το lifestyle της ζωής του rock star.

Με τη ζωή «στο δρόμο» να είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά και αναγκαία για ένα μουσικό ο οποίος προσπαθεί να αναπληρώσει το χαμένο εισόδημα από τις πωλήσεις δίσκων, ο Hinds δεν διστάζει να μιλήσει «έξω από τα δόντια».

Σε διερευνητική  ερώτηση του δημοσιογράφου για το πότε θα ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις ενδεχόμενης, νέας δουλειάς των Mastodon ο κιθαρίστας απαντά:

«Αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω αλλά και αυτό που θα ήθελα από τον κόσμο είναι να με αφήσουν για λίγο στην γαμ@@@ ησυχία μου. Να με αφήσουν να αναπνεύσω. Τόσο σκατά είναι η μουσική βιομηχανία. Το μόνο που σε βάζουν να κάνεις είναι να δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ. Είναι σίγουρα η πιο σκληρή δουλειά  που έχω κάνει στη ζωή μου. Κτηνωδία. Θα προτιμούσα, σίγουρα, να καλουπώνω σπίτια ξανά. Θα είχα την ησυχία μου και κανένας δεν θα μου έδινε σημασία».

Και συνεχίζοντας:

«Όλα συμβαίνουν επειδή ανεβαίνουμε για ένα γαμ@@@ show στη σκηνή, κάτι το οποίο έχω γραμμένο στ’ αρχ@@@ μου. Ειλικρινά, δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Ποτέ δεν με ενδιέφερε. Δεν έχω, πλέον, τίποτα να δώσω σε κανέναν. Αυτό που θα κάνω είναι να μην ξαναπαίξω μουσική για ένα ή δυο χρόνια. Χρειάζομαι ανασυγκρότηση».

  • SHARE
  • TWEET