Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Blackberry Smoke

Το "You Hear Georgia" μιλάει για τον παρεξηγημένο Νότο

25/02/2021 @ 01:21

Οι southern/country rockers Blackberry Smoke, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο "You Hear Georgia" για τις 28 Μαΐου.

Ο διάδοχος του "Find A Light" θα περιλαμβάνει συμμετοχές από τους Jamey Johnson και Warren Hayes σε δύο κομμάτια, ενώ δόθηκε στην δημοσιότητα το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου μέσω του αντίστοιχου performance video, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ

Ο frontman του συγκροτήματος Charlie Starr δήλωσε σχετικά: «Στιχουργικά, το κομμάτι αφορά την παρεξήγηση σχετικά με το Νότο. Είναι προφανώς ένας σκληρός κόσμος που καταρρέι, και υπάρχει πολύς κακός κόσμος. Αλλά υπάρχουν και καλοί. Ξεκίνησε με την ιδέα για το πως ο κόσμος μπορεί να έχει μια προκαθορισμένη άποψη για εσένα επειδή έχεις βαριά προφορά Νότου, η οποία μετά διευρύνθηκε στο πως κάποιοι δυσκολεύονται τόσο να τα πάνε καλά μεταξύ τους, εξαιτίας σε πολιτικές ή θρησκευτικές απόψεις, ή απλά την περιοχή της χώρας από όπου έρχεσαι».

Οι Αμερικανοί εκτόξευσαν την φήμη τους το 2012 με το εξαιρετικό "The Whippoorwill", δουλειά που συμπεριλήφθηκε από την συντακτική ομάδα του Rocking στα εκατό κορυφαία rock άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και το tracklist του "You Hear Georgia".

blackberry-smoke-you-hear-georgia-cover

1. Live It Down
2. You Hear Georgia
3. Hey Delilah
4. Ain’t The Same
5. Lonesome For A Livin’ (feat. Jamey Johnson)
6. All Rise Again (feat. Warren Haynes)
7. Old Enough To Know
8. Morningside
9. All Over The Road
10. Old Scarecrow

  • SHARE
  • TWEET