Ζητούνται selfies των fans από την τελευταία περιοδεία των Black Sabbath

Το Home Of Metal φτιάχνει ένα online φωτογραφικό άλμπουμ

09/06/2016 @ 11:35

Ζητούνται selfies των fans από την επικείμενη εμφάνιση των Black Sabbath στο Download festival, για ένα καλλιτεχνικό project το οποίο «εξερευνεί» τις ρίζες του heavy metal.

Το Home Of Metal είναι ένα project που δημιουργήθηκε το 2007 με σκοπό την αναζήτηση της προέλευσης του metal στο Black Country και στο Birmingham, την πόλη των Black Sabbath.

Το 2011, οι εκθέσεις του Home Of Metal παρουσιάστηκαν στα μεγαλύτερα ιδρύματα τέχνης του Ηνωμένου Βασιλείου με πάνω από 200.000 επισκέπτες. Τα events περιλάμβαναν αναμνηστικά, κειμήλια, χειροποίητα αντικείμενα καθώς και αναρίθμητες ιστορίες με πηγή τους ίδιους τους fans, για συγκροτήματα όπως οι Black Sabbath, οι Judas Priest και οι Napalm Death.

Οι φίλοι των Black Sabbath που θα παρακολουθήσουν κάποια από τις επόμενες συναυλίες της τελευταίας περιοδείας του συγκροτήματος καλούνται να υποβάλουν μια selfie στο λογαριασμό του Twitter ή του Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #homeofmetal.

Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός online φωτογραφικού άλμπουμ και θα παρουσιαστούν σε προγραμματισμένη έκθεση, στα πλαίσια του εορτασμού της τελευταίας περιοδείας της μπάντας, το φθινόπωρο του 2017.

Ο κιθαρίστας των Sabbath, Tony Iommi δηλώνει: «Η επιτυχία ενός καλλιτέχνη ή συγκροτήματος είναι στενά συνδεδεμένη με τη σχέση που έχει δημιουργήσει με το κοινό. Η επιτυχία των εκθέσεων του Home Of Metal δείχνει τη δική μας στενή σχέση με τους οπαδούς μας».

  • SHARE
  • TWEET