Οι Big Big Train ανακοίνωσαν τον νέο τους τραγουδιστή

Το progressive rock σχήμα προχωρά στο επόμενο κεφάλαιο έπειτα από τον τραγικό θάνατο του David Longdon

27/04/2022 @ 13:47

Οι Big Big Train ανακοίνωσαν τον νέο τους τραγουδιστή καθώς και τη σύνθεση με την οποία θα εμφανιστούν στις επερχόμενες περιοδείες τους.

Το σπουδαίο progressive rock σχήμα, που τον περασμένο Νοέμβριο βίωσε την απώλεια του David Longdon, που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα, αποκάλυψε πως ο Alberto Bravin θα αναλάβει από εδώ και στο εξής τα φωνητικά της μπάντας.

Ο Bravin, που στο παρελθόν έχει συνεργασθεί με τους Ιταλούς progsters PFM (Premiata Forneria Marconi), δήλωσε ενθουσιασμένος για αυτή τη συνεργασία, ανυπομονώντας να συμμετέχει τόσο στο συγκρότημα, όσο και να τιμήσει τη μνήμη του Longdon.

Με τη σειρά του, ο ιδρυτής της μπάντας, Greg Spawton, σχολίασε πως αυτός και ο Nick D' Virgilio είχαν εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του τραγουδιστή και πολυοργανίστα, και παρά το γεγονός πως ο Longdon είναι αναντικατάστατος, επιθυμούσαν να βρουν έναν τραγουδιστή που θα μπορεί να αποδώσει άριστα με την προσωπικότητα και το ταλέντο του τα κομμάτια που ειχε τραγουδήσει ο Longdon, καθώς και να βοηθήσει το σχήμα να εξελιχθεί.

Όσον αφορά τις επικείμενες εμφανίσεις της μπάντας, οι Big Big Train, που κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο το άλμπουμ "Welcome To the World",  στις επικείμενες εμφανίσεις τους θα διαθέτουν στη σύνθεσή τους, πέραν των Bravin, Spawton και D'Virgilio, τους Dave Foster (κιθάρες), Clare Lindley (βιολί / φωνητικά), Oskar Holldorff (πλήκτρα) και το brass section υπό την καθοδήγηση του Dave Desmond.

Υπενθυμίζεται πως ο Nick D'Virgilio, μαζί με τους Neal Morse και Ross Jennings κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο το ντεμπούτο τους, "Troika".

  • SHARE
  • TWEET