Οι Biffy Clyro πρωταγωνιστές σε πρωτοποριακή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Samsung θα παρουσιαστεί σε φετινά Βρετανικά φεστιβάλ

08/08/2016 @ 16:51

Οι Biffy Clyro ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον κολοσσό της Τεχνολογίας, Samsung για την από κοινού δημιουργία μιας πρωτοποριακής εμπειρίας εικονικής πραγματικότητας.

Σε συνεργασία με τον Ross Cairns, creative director της Samsung, δημιούργησαν αυτό που αποκαλούν «το πρώτο πραγματικά τρισδιάστατο video στο Ηνωμένο Βασίλειο» και το οποίο θα προβάλλεται αυτό το καλοκαίρι σε ένα τεράστιο οικοδόμημα που αποκαλείται ο «Υπερκύβος» (The Samsung "Hypercube") και θα τοποθετηθεί σε διάφορα μουσικά φεστιβάλ.

Ο φουτουριστικός Υπερκύβος (δείτε τον στην εικόνα παρακάτω) που θα βρεθεί στα Boardmasters Festival, Glasgow Summer Sessions και Bestival, θα επιτρέπει σε 50 άτομα ταυτόχρονα την φορά να χρησιμοποιούν τα κράνη εικονικής πραγματικότητας που θα τους μεταφέρουν στο κέντρο μιας ζωντανής εμφάνισης των Σκωτσέζων rockers.

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής του τρίο, Simon Neil, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε ξανασυνεργαστεί με τον Ross και στο παρελθόν και ξέρουμε ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αιχμαλωτίσει την ουσία των live μας. Πάντα θέλαμε να ανακατευτούμε με την εικονική πραγματικότητα, οπότε είμαστε πολύ ευτυχείς που η Samsung μας έδωσε την ευκαιρία να το κάνουμε. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό».

Διαβάστε εδώ την κριτική του νέου, έβδομου δίσκου των Biffy Clyro, "Ellipsis", που μόλις κυκλοφόρησε, από τον ΙάσοναΤσιμπλάκο.

  • SHARE
  • TWEET