Το δεύτερο άλμπουμ των Bazooka είναι γεγονός. Κερδίστε το σε βινύλιο!

Το "Useless Generation" κυκλοφορεί στις 7 Μαρτίου

29/02/2016 @ 13:00

Το καινούριο, δεύτερο, άλμπουμ των Bazooka είναι πλέον γεγονός. Τρεις μήνες μετά την εκρηκτική πρόγευση του single "Δεμένος Στο Κρεβάτι Σου", το... κυρίως πιάτο είναι εδώ και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Με σαφώς εξελιγμένο ήχο και με ένα γενναίο βήμα στη γραφή, σε ελληνικό στίχο πλέον, οι εμπνευσμένοι «πιτσιρικάδες» απ' το Βόλο δεν είναι πια τόσο πιτσιρικάδες ούτε εσωτερική υπόθεση της τοπικής μας σκηνής. Οι ασταμάτητες περιοδείες και οι κυκλοφορίες δίσκων σε όλο τον κόσμο είχαν καταλυτική επίδραση στο σύμπαν των Bazooka, που με τη σειρά του έχει τώρα γίνει πιο σύνθετο και πιο ποιητικό μέσα στη βέβηλη psych-punk γοητεία του. Μην φανταστείτε βήματα προς την «ωριμότητα» ή οποιουδήποτε είδους στροφή προς κάτι έντεχνο, οι Bazooka είναι masters του «άτεχνου ρομαντισμού» και τα νέα τους τραγούδια λένε ένα μεγάλο “fuck you” στον κόσμο, χωρίς αναστολές, χωρίς περικοκλάδες, με τα λόγια τώρα να βγαίνουν κατ' ευθείαν απ' το στομάχι και το θόρυβο τους να σκαρώνει αρμονικά παιχνίδια υψηλής αισθητικής και εκφραστικής δύναμης. Έντεκα κομμάτια που σφύζουν από νεανική περιφρόνηση προς κάθε τι υστερόβουλο και υποκριτικό,  χωρίς να διστάζουν να περιλάβουν «εκτονωτικά» synths ή ακόμη και απόκοσμα πνευστά, στην υπηρεσία ενός ασφυκτικού, συχνά σουρεαλιστικού, πάντα όμως με μια λεπτή αίσθηση του χιούμορ, μανιφέστου μιας «άχρηστης γενιάς».
 
Το "Useless Generation" κυκλοφορεί σε ολόκληρο τον κόσμο, σε βινύλιο και CD, στις 7 Μαρτίου 2016 από την Slovenly Recordings. Στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω την Sound Effect Records.


Το Rocking εξασφάλισε για έναν τυχερό αναγνώστη του ένα βινύλιο του "Useless Generation"!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.

Διαγωνισμός: Κερδίστε σε βινύλιο τη νέα δουλειά των Bazooka, "Άχρηστη Γενιά" / "Useless Generation"!Κάντε comment συμπ...

Posted by Rocking.gr on Monday, February 29, 2016

Ο νικητής, ο οποίος θα προκύψει από κλήρωση, θα ενημερωθεί προσωπικά την Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου.


  • SHARE
  • TWEET