Εκτός Bad Wolves ο frontman Tommy Vext

Οι λόγοι σχετίζονται με τα πολιτικά πιστεύω του πρώην τραγουδιστή της μπάντας

11/01/2021 @ 10:58

Χωρισαν οι δρόμοι των Bad Wolves και του τραγουδιστή Tommy Vext.

Σε ανακοίνωση τους, τα υπόλοιπα μελη της μπάντας δήλωσαν: «Είναι αλήθεια ότι οι Bad Wolves και ο Tommy Vext θα συνεχίσουν χωριστά. Οι τέσσερις μας σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε μουσική και ένα καινούργιο άλμπουμ σχεδιάζεται για αργότερα στο έτος».

«Ο Tommy είναι μεγάλο κομμάτι των Bad Wolves και είμαστε ευγνώμονες για τη συνεισφορά της. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε ακόμα αυτή τη στιγμή παρά το να στείλουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη στους οπαδούς που υποστηρίζουν τους Bad Wolves από την αρχή. Δεν θα είμαστε εδώ χωρίς εσάς».

Αν και δεν δόθηκε λόγος για την απομάκρυνση του Vext από το συγκρότημα, ο τελευταίος είχε ανεβάσει ένα video στο Instagram στο οποίο ανακοίνωνε την απόφασή του να φύγει από τους Bad Wolves λόγω ανυπέρβλητων διαφορών με τα υπόλοιπα μέλη και την δισκογραφική όσον αφορά τα πολιτικά του πιστεύω.

Στο παρελθόν ο Vext έχει βρεθεί στην επικαιρότητα λόγω της διάδοσης θεωρίων συνομωσίας, στήριξης του πρώην προέδρου των Η.Π.Α, Donald Trump, καθώς και για περιστατικά βίας με την σύντροφό του.

  • SHARE
  • TWEET