Ανακοίνωση των Bad Wolves για το επόμενο άλμπουμ και την αποχώρηση του Tommy Vext

Η μπάντα έδωσε πληροφορίες για την επικείμενη κυκλοφορία και χαρακτήρισε τον μουσικό ως βίαιο

07/09/2021 @ 12:49

Με ανακοίνωσή τους, οι Bad Wolves έδωσαν περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον διάδοχο του "Nation" που κυκλοφόρησε το 2019, ενώ έσπασαν και τη σιωπή τους γύρω από την αποχώρηση του τραγουδιστή Tommy Vext.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το "Dear Monsters", πρώτο άλμπουμ με τον Daniel "DL" Laskiewicz στα φωνητικά, στις 29 Οκτωβρίου, ενώ αύριο, 8 Σεπτεμβρίου, θα αποκαλύψουν και το πρώτο single μέσα από αυτό, για το κομμάτι "Lifelife".

Παράλληλα, το συγκρότημα σχολίασε την αποχώρηση του Vext στις αρχές του έτους, κατηγορώντας τον για ψυχολογική και σωματική βία όσο ήταν μέλος της μπάντας, ισχυρισμοί που συνάδουν με αυτούς της πρώην συντρόφου του, η οποία και πήρε περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Επιπρόσθετα, οι Bad Wolves, στην ανάρτηση που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, προχώρησαν σε μια σειρά από διαψεύσεις σε ισχυρισμούς του frontman αναφορικά με ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων γύρω από συνθέσεις τους, τα οποία είναι και το αντικείμενο της τρέχουσας νομικής διαμάχης μεταξύ των δύο πλευρών.

  • SHARE
  • TWEET