Πρεμιέρα για το νέο τραγούδι των Apocalyptica με συμμετοχή του Joakim Broden

Ακούστε το "Live Or Die" με τον τραγουδιστή των Sabaton

06/03/2020 @ 18:38

Οι πολύ-πλατινένιοι cello-rockers, APOCALYPTICA, κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο τραγούδι και video clip για το “Live or die (featuring Joakim Brodén)” (Silver Lining Music). Το τραγούδι, το οποίο υπερηφανεύεται ότι είναι ένας από τους πιο δυναμικούς συνδυασμούς στο heavy metal – η συναρπαστική μουσική των APOCALYPTICA και τα εμβληματικά φωνητικά του Joakim Brodén των SABATON- είναι μία κραυγή για τη βεβήλωση του πλανήτη μας.

Το “Live or die” το έγραψαν οι APOCALYPTICA και ηχογραφήθηκε στη Φιλανδία σε παραγωγή του γκρουπ και του Martin Hansen (SCORPIONS). Το video clip γυρίστηκε στο Βερολίνο στις 25 Ιανουαρίου και τη σκηνοθεσία του ανέλαβε ο Ville Juurikkala. Το τραγούδι, μπορείτε να το βρείτε σε ψηφιακή μορφή στο http://hyperurl.co/ApoLiveOrDie. Δείτε το video clip εδώ.

Οι APOCALYPTICA και οι SABATON, έχουν μία καινούργια αλλά αξιοσημείωτη ιστορία συνεργασίας. Πολύ πρόσφατα, τα δύο συγκροτήματα ηχογράφησαν μία εκδοχή του τραγουδιού των SABATON “Angels calling”, που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2019, με τη συνοδεία ενός video clip. Επιπλέον, οι APOCALYPTICA ήταν special guests στην Ευρωπαϊκή περιοδεία των SABATON, που πέρασε από 15 χώρες και κάθε βράδυ συνόδευαν τους SABATON σε έξι τραγούδια.

Για να υποστηρίξουν την instrumental κυκλοφορία τους, “Cell-0” (Silver Lining Music), οι τσελίστες Eicca Toppinen, Perttu Kivilaakso, Paavo Lötjönen και ο ντράμερ που αποτελούν τους APOCALYPTICA, θα ξεκινήσουν το πρώτο μέρος της Αμερικάνικης περιοδείας τους, στις 3 Μαΐου, στο Orlando της Florida, έχοντας μαζί τους LACUNA COIL. Στην Ευρώπη, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στην “Apocalyepic” περιοδεία, με τους EPICA, σε μία co-headlining περιοδεία που θα γίνει φέτος το φθινόπωρο, με τους progsters, WHEEL, να ανοίγουν τις συναυλίες.

  • SHARE
  • TWEET