Sting και Peter Gabriel μαζί σε περιοδεία με τίτλο «Πέτρα, Ψαλίδι, Χαρτί»

Αναζωπυρώνονται και οι φήμες για επανένωση των Genesis μέσα στο 2016

19/01/2016 @ 19:33

Ο Sting και ο Peter Gabriel θα περιοδεύσουν μαζί στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπό τον τίτλο «Περιοδεία Πέτρα, Ψαλίδι, Χαρτί» ("The Rock Paper Scissors Tour").

Στις ανακοινωμένες έως τώρα ημερομηνίες θα δείτε τον Sting αλλά και τον Gabriel σε σόλο σετ, όπως και σε ντουέτο. Κάθε βραδιά θα φιλοξενεί τον έναν από τους δύο καλλιτέχνες σε μια σόλο εμφάνιση που θα παρεμβάλλεται αυτής των δύο. Το ποιος θα εμφανίζεται μόνος στη σκηνή θα αποφασίζεται επί τόπου κάθε νύχτα. Ίσως ως ο νικητής του ομώνυμου της περιοδείας παιχνιδιού.

Εξηγώντας μας το concept της περιοδείας, στο video που μπορείτε να δείτε εδώ, ο Sting δηλώνει: «Θα ξεκινούμε μαζί. Θα λέμε έτσι δύο τραγούδια και θα αποφασίζουμε ποιος θα κάτσει μόνος του στη σκηνή για περίπου 15 με 20 λεπτά. Μετά θα βγαίνουμε και πάλι μαζί».

Για όσους θυμούνται, οι δυο τους βρέθηκαν και πάλι μαζί επί σκηνής στο μακρινό 1988. Η περιοδεία της Διεθνούς Αμνηστίας είχε περάσει κι από το δικό μας Ολυμπιακό Στάδιο, όπου τους απολαύσαμε παρέα βέβαια με Bruce Springsteen και Tracy Chapman.

Τα νέα της περιοδείας αυτής αναζωπυρώνουν και τις φήμες για μια επικείμενη επανένωση των Genesis μέσα στο 2016, κάτι που έχει ήδη δεχθεί και ο ίδιος ο Gabriel σαν πιθανότητα πέρσι.

  • SHARE
  • TWEET