Χρυσό το ''The Silent Force'' των Within Temptation στη Φινλανδία

16/08/2005 @ 07:39
Χρυσό χαρακτηρίστηκε στη Φινλανδία το τελευταίο studio album των Within Temptation, "The Silent Force", με πωλήσεις που ξεπέρασαν τις 15.000. Η χρυσή πλακέτα απονεμήθηκε στο συγκρότημα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο Ankkarock 2005 festival της Φινλανδίας το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Φινλανδία είναι η πρώτη σκανδιναβική χώρα στην οποία βραβεύονται -για πωλήσεις- οι Within Temptation.


Στις αρχές του 2005, με άνω των 400.000 πωλήσεων του "The Silent Force" στην Ευρώπη, το group τιμήθηκε με τα βραβεία Conamus Music Export και Edison Award (ως καλύτερο εθνικό συγκρότημα), ενώ λίγο καιρό αργότερα ακολούθησε και το TMF Award.

Οι Within Temptation σχηματίστηκαν το 1996 και έχουν τρία albums στο ενεργητικό τους. Το "Mother Earth", μάλιστα, έχει πουλήσει παραπάνω από 800.000 αντίτυπα μέχρι στιγμής. Το "The Silent Force" κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2004 και βρέθηκε στο Νο. 1 των επίσημων charts της Ολλανδίας. Τρεις βδομάδες αργότερα έγινε χρυσό, ενώ κατέκτησε υψηλές θέσεις και στα charts των υπολοίπων χωρών (Γερμανία, Βέλγιο, Αυστρία, Σουηδία, Δανία, Ισπανία, Γαλλία και Νορβηγία μεταξύ άλλων).
  • SHARE
  • TWEET