Tony Iommi: «Έχω τρελαθεί να γράφω riff»

13/10/2010 @ 09:05
Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε βρετανικό περιοδικό, ο κιθαρίστας των Black Sabbath και Heaven & Hell, Tony Iommi, αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω σε νέο υλικό, με σκοπό να δρομολογήσει την επόμενη φάση της καριέρας του.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ξανά ο συνοδοιπόρος του, Geezer Butler. Το κατά πόσο θα πρόκειται για reunion των Black Sabbath ή για εξολοκλήρου νέο project παραμένει ασαφές προς το παρόν, πάντως ο Iommi δήλωσε:

«Αυτό που κάνω τώρα είναι να γράφω. Έχω τρελαθεί να γράφω riff ξανά. Πραγματικά απολαμβάνω αυτή τη διαδικασία. Ετοιμάζουμε κάτι με τον Geezer, είμαστε σε διαρκή επαφή και συζητάμε για το ποια θα είναι η επόμενη φάση. Θα είναι υπέροχο να δραστηριοποιηθούμε ξανά. Συνήθως δεν το λέω αυτό, όμως υπάρχουν κάποιες φοβερές ιδέες. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνω τώρα. Να κάτσω και να γράψω riff».

Νωρίτερα μέσα στον Οκτώβριο, ο Iommi μαζί με τον Ian Gillan (Deep Purple), τον Jon Lord (Deep Purple, Whitesnake) και τον Nicko McBrain (Iron Maiden) μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν ένα καινούριο κομμάτι για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το "Out Of My Mind" έχει σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα, ώστε να γίνει ανοικοδόμηση ενός μουσικού σχολείου στην Αρμενία.
  • SHARE
  • TWEET