Το τέλος των Toto...

10/06/2008 @ 04:19
31 χρόνια μετά την ίδρυση των σπουδαίων Toto, το μοναδικό μέλος που ήταν παρών από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, ο κιθαρίστας Steve Lukather, ανακοίνωσε το τέλος της μπάντας. Στην ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα, ο Lukather δηλώνει μεταξύ άλλων...

«Οι Toto δεν υπάρχουν πλέον. Δε μπορώ να συνεχίσω άλλο με το συγκρότημα, και στα 50 μου χρόνια θα ήθελα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και να κάνω άλλη μία προσπάθεια μόνος μου.

Όταν ο Dave (σ.σ.: Paich - πλήκτρα) αποσύρθηκε, ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα, αφού ξεκινήσαμε μαζί τη μπάντα... Όταν ο Mike (σ.σ. Porcaro - μπάσο) αρρώστησε και έπρεπε να αποχωρήσει, τότε κατάλαβα πως αυτό ήταν... Αν δεν είναι ο Paich ή τουλάχιστον ένας Porcaro, πως γίνεται να αποκαλούμαστε ακόμα Toto; Αυτό δεν είναι διάλειμμα. Είναι το τέλος».

Στις 5 Απριλίου οι Toto έδωσαν την τελευταία τους συναυλία στη Seoul, ως μέρος της "Falling In Between Live" τουρνέ τους.

Στα 31 χρόνια της ύπαρξής τους, οι Toto πούλησαν σχεδόν 30 εκατομμύρια δίσκους και πραγματοποίησαν πάνω από 10 παγκόσμιες περιοδείες, με την τελευταία εκ των οποίων να τους φέρνει για πρώτη και τελευταία φορά και στη χώρα μας, στις 12 Ιουλίου του 2006.
  • SHARE
  • TWEET