Το δεύτερο τους δίσκο ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν οι Misuse

08/06/2011 @ 10:02
Οι Misuse μετά από σχεδόν ένα χρόνο εντατικών προβών και προετοιμασίας μπαίνουν στο στούντιο Unreal την Παρασκευή, 10 Ιουνίου για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ, που έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τoν Οκτώβριο!

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ (με τίτλο το όνομα τους), το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2008 από τις Puzzlemusik και Spinalonga, τους καθιέρωσε άμεσα ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα και ταυτόχρονα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής, παίρνοντας διθυραμβικές κριτικές, καθώς και πολλές διακρίσεις στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς. Το άλμπουμ εξακολουθεί να παραμένει πολύ ψηλά και στη κατάταξη των πιο «ευπώλητων» άλμπουμ, τόσο της Puzzlemusik, όσο και της Spinalonga.

Αυτονόητα, το νέο τους άλμπουμ είναι από τα πλέον αναμενόμενα του φθινοπώρου.

Τους Misuse αποτελούν οι: Δημήτρης Πατσαρός, Κώστας Στεργίου, Σταύρος Μαραγκός, Nid, ενώ οι πρόβες έγιναν και οι ηχογραφήσεις θα γίνουν με την προσθήκη του νέου τους κιθαρίστα, Λευτέρη Βολάνη (No Clear Mind, Mother Tree), στη θέση του Τίτου Μοσχάκη, που έχει αποχωρήσει από το σχήμα.

Ως πρόγευση υπάρχει το ακόλουθο video με στιγμές από την από την προετοιμασία των Misuse λίγο πριν ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις:

  • SHARE
  • TWEET