Το «Queen Extravaganza» του Roger Taylor περνάει στην επόμενη φάση

03/11/2011 @ 10:52
Πριν έξι εβδομάδες ο drummer των θρυλικών Queen ξεκίνησε ένα ιδιαίτερο talent show, ψάχνοντας μουσικούς όλων των ειδών, ώστε να δημιουργήσει ένα μοναδικό σχήμα που θα τιμήσει τη μουσική και την ιστορία του συγκροτήματος.

Διάφοροι καλλιτέχνες (τραγουδιστές, κιθαρίστες, drummer, μπασίστες) έστειλαν υλικό μέσω internet, δείχνοντας τις ικανότητές τους κι ερμηνεύοντας κάποια από τα κλασικά τραγούδια των Queen.

Μια εβδομάδα μένει μέχρι ο Roger Taylor να ανακοινώσει τους μουσικούς που περνάνε στην επόμενη φάση. «Έχουμε ξεκλειδώσει μία αποθήκη ταλέντων. Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό και μας ενθουσιάζει να ανακαλύπτουμε τόσο ταλαντούχους ανθρώπους».

Αντίθετα με τον πρώτο γύρο, όπου οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να επιλέξουν ένα τραγούδι των Queen από τα τέσσερα προτεινόμενα ("Killer Queen", "Somebody To Love", "Seven Seas of Rhye" και "I Want To Break Free"), στην επόμενη φάση η διαδικασία είναι πιο συγκεκριμένη. Οι τραγουδιστές πρέπει να ερμηνεύσουν το "Crazy Little Thing Called Love", οι drummers το "One Vision", οι κιθαρίστες το "Keep Yourself Alive", οι μπασίστες το "Another One Bites The Dust" και τέλος όσοι παίζουν πλήκτρα πρέπει να παίξουν το "Bohemian Rhapsody".

Το talent show αυτό έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον και μέχρι στιγμής όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 6,4 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Ένας από τους συμμετέχοντες που έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, ο Marc Martel, κλήθηκε στο γνωστό show "The Ellen DeGeneres Show" στις 3 Οκτωβρίου και έδωσε ακόμη μία εντυπωσιακή ερμηνεία του "Somebody To Love". Το κοινό, που έχει ενθουσιαστεί μαζί του, έδωσε στον Martel το βραβείο για την καλύτερη διασκευή από οπαδό στα MTV O Awards.

Μπορείτε να δείτε την audition του Martel αλλά και την εμφάνισή του στην εκπομπή της Ellen DeGeneres παρακάτω:





Χωρίς αμφιβολία, απλά εντυπωσιακός...
  • SHARE
  • TWEET