Το Live 8 σε τετραπλό DVD από την EMI

31/10/2005 @ 16:09
Στις 7 Νοεμβρίου με περηφάνια η ΕΜΙ κυκλοφορεί το συναυλιακό γεγονός των τελευταίων 20 ετών σε DVD. Το Live 8 διεξήχθη στις 2 Ιουλίου του 2005. Την ημέρα εκείνη free συναυλίες πραγματοποιήθηκαν σε εννιά πόλεις του κόσμου: Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Βερολίνο, Τορόντο, Τόκιο, Γιοχάνεσμπουργκ, Μόσχα και Φιλαδέλφεια. Oι συναυλίες έδρασαν υποστηρικτικά προς τις καμπάνιες The Long Walk To Justice και Global Call To Action και χρονικά προγραμματίστηκαν για να προσελκύσουν την προσοχή του κόσμου στη σύνοδο των ηγετών των οκτώ (G8) που πραγματοποιήθηκε τέσσερις μέρες αργότερα.

Στις διάφορες σκηνές του κόσμου εμφανίστηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της pop και rock μουσικής: Paul McCartney, U2, Madonna, Robbie Williams, Coldplay, Pink Floyd, Sting, REM, Elton John, Scissor Sisters, Placebo, 50 Cent, P. Diddy, Dido, Joss Stone, Killers, George Michael, Stevie Wonder, James Brown, Neil Young, Roxy Music, Duran Duran, Pet Shop Boys, Bon Jovi, Bjork, Faithless... είναι μόνο μερικοί από τους δεκάδες καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο ιστορικό event...

Στις 7 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το 4πλο DVD "Live 8" με υλικό από τις συναυλίες του Λονδίνου και της Φιλαδέλφειας - και highlights από τις συναυλίες που δόθηκαν σε άλλες επτά πόλεις. Την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσουν τα μεμονωμένα DVDs των συναυλιών του Παρισιού, του Βερολίνου και της Ρώμης.

9 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
1000 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΕΑΤΕΣ
3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ
1 ΜΗΝΥΜΑ

MAKE POVERTY HISTORY

www.live8livedvd.com

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET