«Το ατύχημα άλλαξε τη φωνή του Bon Scott»

Αυτό υποστηρίζει η επί δύο χρόνια σύζυγος του μακαρίτη σε νέο βιβλίο της

30/09/2014 @ 17:41
Σύμφωνα με το αγγλικό Dailymail.co.uk, η Irene Thornton θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο βασιμένο σε 15 γράμματα του Scott τα οποία δεν είχε δώσει ποτέ στη δημοσιότητα και βέβαια όσα έζησε μαζί του.

Η Irene ήταν γυναίκα του πρόωρα χαμένου τραγουδιστή των AC/DC και ενός από τους κορυφαίους frontmen όλων των εποχών, από το 1972 μέχρι το 1974, και έζησε μια πολυτάραχη περίοδο μαζί του.

Το βιβλίο ονομάζεται "In My Bon Scott" και η Irene αναφέρει το γνωστό συμβάν του τραυματισμού του: «Τη νύχτα της 3ης Μαϊου του 1974 ο Bon έτρεχε μεθυσμένος με τη μηχανή του, τράκαρε και χτύπησε άσχημα στο κεφάλι.Παραλίγο να πεθάνει. Πάντα ζούσε με τον κίνδυνο, αυτή ήταν η φύση του. Πέρασε ένα μήνα στο νοσοκομείο και όταν βγήκε η φωνή του δεν ακουγόταν η ίδια».

Και συνεχίζει: «Πιστεύω πως μετά από τον τραυματισμό στο σβέρκο, τη σπασμένη κλείδα και το βαθύ κόψιμο στο λαιμό, άλλαξε η φωνή του. Δεν έμοιαζε να είναι ικανός να ξανατραγουδήσει όσο μελωδικά μπορούσε, είχε έναν υπέροχο μελωδικό τόνο και δεν τον ξαναβρήκε μετά. Η φωνή που απέκτησε τότε ήταν αυτή που άπαντες τον γνώρισαν με τους AC/DC».

scott_book
  • SHARE
  • TWEET