Το "Virtual Insanity" των Jamiroquai έγινε βιντεοπαιχνίδι!

Τώρα μπορείς κι εσύ να αναποδογυρίσεις καναπέδες μαζί με τον Jay Kay

17/05/2015 @ 18:54
Ανεξάρτητα από ποιά είναι η άποψη του καθένα από μας για την μουσική των Jamiroquai ή για το τί συμβαίνει κάθε φορά επί κεφαλής του frontman τους, Jay Kay, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το "Virtual Insanity" είναι ένα από τα πιο εμβληματικά video-clip των 90’s. Τώρα, ήρθε η ώρα να γίνει και videogame.

Όπως οι περισσότεροι μάλλον θα θυμάστε, το clip για το funky pop τραγούδι δείχνει τον Jay Kay να αναποδογυρίζει καναπέδες καθώς χορεύει μέσα σε ένα δωμάτιο με κινούμενο πάτωμα. Επόμενο είναι και το Jamiroquai παιχνίδι να ακολουθεί το ίδιο concept –αλλά με πολύ περισσότερους καναπέδες!- καθώς οι παίκτες ελέγχουν τις κινήσεις του τραγουδιστή μέσα στο δωμάτιο. Αν χτυπηθείς από την «επίπλωση», πεθαίνεις· όσο περισσότερο επιβιώνεις, τόσο περισσότερους βαθμούς συγκεντρώνεις.

Το βιντεοπαιχνίδι βγήκε νωρίτερα μέσα στον μήνα και είναι διαθέσιμο δωρεάν από την Game Jolt. Προς το παρόν, είναι συμβατό μόνο με λογισμικό Windows και το ορχηστρικό soundtrack που το συνοδεύει είναι –τί άλλο- διασκευή του "Virtual Insanity".

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε το αυθεντικό video-clip του "Virtual Insanity" κι εδώ να δείτε το trailer του παιχνιδιού.

Virtual Insanity - The Game
  • SHARE
  • TWEET