Τίτλοι τέλους για τους Scorpions

24/01/2010 @ 12:37
Με ανακοίνωση που δημοσίευσαν στο site τους, οι Scorpions, που στην Ελλάδα λατρεύτηκαν όσο ελάχιστες rock μπάντες, ανακοίνωσαν πως η πολύχρονη καριέρα τους φτάνει στην ολοκλήρωσή της.



«Ήταν πάντα η ευχαρίστησή μας, ο σκοπός της ζωής μας, το πάθος μας και ήμασταν πολύ τυχεροί να παίζουμε μουσική για εσάς, είτε ήταν ζωντανά στη σκηνή, είτε στο studio δημιουργώντας νέα τραγούδια.

Καθώς δουλεύαμε στο νέο μας album τους προηγούμενους μήνες μπορούσαμε να αισθανθούμε πόσο δυναμική και δημιουργική ήταν η δουλειά μας – και πόσο καλά περνάγαμε κατά τη διαδικασία των ηχογραφήσεων. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα: Θέλουμε να τελειώσουμε την εξωπραγματική καριέρα των Scorpions σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για το γεγονός ότι έχουμε ακόμα το ίδιο πάθος για τη μουσική. Αυτός είναι και ο λόγος, ιδιαίτερα τώρα, που συμφωνήσαμε ότι φτάσαμε στο τέλος του δρόμου. Τελειώνουμε την καριέρα μας με ένα άλμπουμ που θεωρούμε πως είναι ένα εκ των κορυφαίων που έχουμε ηχογραφήσει ποτέ και με μια περιοδεία που θα ξεκινήσει στην πατρίδα μας την Γερμανία και θα μας πάει σε πέντε διαφορετικές ηπείρους για τα επόμενα χρόνια.

Θέλουμε εσείς οι οπαδοί μας να είστε οι πρώτοι που ξέρετε σχετικά με αυτό. Σας ευχαριστούμε για την ατελείωτη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια!

Ανεβάσαμε τα πρώτα δείγματα από το νέο album για εσάς.

Θα σας δούμε στην παγκόσμια περιοδεία.»

Scorpions

http://www.the-scorpions.com/english/
  • SHARE
  • TWEET