Οι punk rockers Adicts για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Για μια εμφάνιση τον Μάιο στο Κύτταρο

21/04/2017 @ 11:39

77-82 Team presents:

The Adicts / Panx Romana / Vangabonds 77

Live στο Κύτταρο την Παρασκευή 5 Μαίου 2017

Γιορτάζοντας τα 40 χρόνια ενεργής παρουσίας στη punk rock σκηνή, η θρυλική Punk Rock μπάντα από το Ίπσουιτς της Αγγλίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Adicts με το ξεχωριστό Clockwork Orange "droog" στιλ τους, που τους έκανε γνωστούς στις αρχές της δεκαετίας του '80, με πάνω από δέκα studio album στο ενεργητικό τους και με τον νέο τους δίσκο να «έρχεται» μέσα στο 2017, ετοιμάζονται για ένα αξέχαστο set που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.

Τα live show τους είναι μοναδικά, και το party που στήνουν πάνω στη σκηνή, τους έχει αναγάγει σε ένα μοναδικό Rock n' Roll act, που φιγουράρει στα μεγαλύτερα Punk Rock φεστιβάλ του πλανήτη!

Στα πλαίσια της περιοδείας τους "Begging Of The End And It Was So 2017" που ολοκληρώνεται με την παρουσία τους στο μοναδικό punk rockbowling festival στο LasVegas, οι Αdicts θα κατέβουν για μία στάση στην Αθήνα στις 5/5/17 στο Κύτταρο Live, και θα παίξουν για πρώτη φορά μπροστά στους Έλληνες οπαδούς τους κομμάτια όπως το "Let's Go", "Viva La Revolution", "Numbers", "Songs Of Praise", "Joker In The Pack" και πολλά άλλα!

Μαζί τους η θρυλικότερη ελληνική punk μπάντα, Panx Romana με τις εμφανίσεις τους σε όλη τη χώρα να είναι sold out! Τον Μάη συμπλήρωνουν αισίως 35 χρόνια και μέσα σε αυτά έχουν κυκλοφορήσει έξι άλμπουμ και έχουν συμμετάσχει σε πολλές συλλόγες. Πανικός θα επικρατήσει, όπως πάντα, όταν ακουστούν τα κομμάτια "Συναργεμός", "Ράδιο Κατάληψη", "Έλληνες", "Διακοπές Στο Χακί", "Κράτος Κλειστόν" και "Rock Ν' Roll Βοήθειες".

Το μεγάλο αυτό μουσικό γεγόνος ανοίγουν οι νεότεροι σε ηλικία The Vagabonds 77 αλλά αρκετά ώριμοι μουσικά, καθώς ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια έχουν μοιράστει τη σκήνη με μεγαλά όνοματα όπως Infa Riot, Angelic Upstarts, Restarts, GBH, Abrasive Wheels κ.α.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα Punk Rock show που θα γράψει ιστορία!!

Τιμές εισιτηρίων

Limited Earlybird: 18 // Προπώληση: 21 // Πόρτες: 25

Εισιτήρια προπωλούνται στην Μπούκα - Σολωμού 29 στα Έξαρχεια, 
στο Uncle Chroni's tattoo - Λ. Μεσογείων 248 στον Χολαργό
στο Big Mouth - Γρ. Γυφτοπούλου 8, Χαλάνδρι &
στο Μπάτε Σκύλοι - Ολύμπου 61, Θεσσαλονίκη.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET