Τα επόμενα τους βήματα σχεδιάζουν οι My Chemical Romance

29/09/2011 @ 09:58
Οι My Chemical Romance δήλωσαν ότι πιθανότατα θα ασχοληθούν με δικά τους side project, μόλις τελειώσουν την τωρινή περιοδεία για το τέταρτο τους άλμπουμ "Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys".

Ο κιθαρίστας Frank Iero, ο οποίος είναι και frontman των Leathermouth, δήλωσε ότι θεωρεί πιθανό όλα τα υπόλοιπα μέλη των My Chemical Romance να ασχοληθούν με προσωπικές τους δουλειές.

«Έχω δει άλλους από τη μπάντα να ξεφεύγουν, κάνοντας διαφορετικά πράγματα. Ο Gerard Way ασχολείται με τη συγγραφή, αρκετά σοβαρά μάλιστα, ενώ θέλει να μπει στο χώρο της σκηνοθεσίας. Και ο Ray Toro είναι τόσο εκπληκτικό ταλέντο, θα ήθελα να τον δω να αναγνωρίζεται όπως του αξίζει. Πιστεύω πως όλοι θα θελήσουμε λίγο χρόνο για εμάς, αλλά σίγουρα θα επιστρέψουμε στη μπάντα».

Ο κιθαρίστας τόνισε πως οι My Chemical Romance θα ηχογραφήσουν νέο υλικό σύντομα, προσθέτοντας: «Είμαστε πολύ δημιουργικοί τώρα. Σε κάθε soundcheck ανακαλύπτουμε ένα νέο κομμάτι μουσικής που θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε σε κάτι πολύ αξιόλογο. Ελπίζουμε να μπούμε στο studio σύντομα».
  • SHARE
  • TWEET