Supergroup με μέλη των Black Veil Brides, Asking Alexandria και Falling In Reverse (;)

Η ιδέα δημιουργήθηκε στα πλαίσια του mixtape project του Ronnie Radke

23/10/2013 @ 10:42
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Artisan News, ο τραγουδιστής των Black Veil Brides υπονόησε ότι υπάρχει καινούργιο supergroup στα σκαριά.

Στο εν λόγω supergroup θα συμμετέχει ο τραγουδιστής των Black Veil Brides, Andy Biersack, ο τραγουδιστής των Asking Alexandria, Danny Worsnop, και ο ιθύνοντας νους των Falling In Reverse, Ronnie Radke. Οι τρεις τους ήδη συνεργάζονται στα πλαίσια του mixtape project του Radke.

Ο Andy Biersack δήλωσε: «Μαζευτήκαμε και ξεκινήσαμε να γράφουμε μουσική. Το πιο συναρπαστικό για μένα είναι ότι η μουσική που γράφω δεν είναι αναγκαστικά σαν οτιδήποτε έχω γράψει στο παρελθόν. Ο Ronnie Radke είναι, προφανώς, πολύ ταλαντούχος και οι δυο μας κάναμε κάτι πραγματικά φανταστικό. Δούλεψε, επίσης, μαζί με τον Danny και το τραγούδι που έφτιαξαν είναι όμορφο. Φοβερό. Χθες, ο Ronnie κι εγώ μιλούσαμε για ακόμα ένα πράγμα πάνω στο οποίο θέλουμε να δουλέψουμε. Είναι πολύ cool να μπορώ να συνεργάζομαι με άτομα που μοιραζόμαστε ίδιες απόψεις. Δεν μπορώ να πω πολλά για το mix tape. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύουμε κάποια παραπάνω πράγματα μαζί...»
  • SHARE
  • TWEET