Στο studio με τον παραγωγό Brendan O'Brien βρίσκονται οι AC/DC για τις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου

Η συμμετοχή του Malcolm Young παραμένει αμφίβολη

02/05/2014 @ 11:43
Σύμφωνα με δηλώσεις του Brian Johnson στα πλαίσια της προώθησης της τηλεοπτικής σειράς "Cars That Rock", αλλά και δημοσιεύσεις από το ACDCFans.net στο facebook, οι AC/DC βρίσκονται στο Vancouver του Καναδά, όπου ξεκινούν με τον παραγωγό Brendan O'Brien τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου.

Ερωτώμενος για το εάν οι οπαδοί θα πρέπει να περιμένουν την μπάντα να εμφανιστεί ξανά ζωντανά, ο Johnson απάντησε «το ελπίζω», προσθέτοντας «δεν νομίζω πως έχω τελειώσει ακόμη».

O O'Brien είναι γνωστός μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες του με τους Pearl Jam, Rage Against The Machine και Bruce Springsteen, ενώ είχε αναλάβει την παραγωγή και στη προηγούμενη δουλειά των AC/DC, "Black Ice".

Υπενθυμίζουμε πως πριν από περίπου δύο εβδομάδες, δημοσιεύματα που κατέκλυσαν το διαδίκτυο έκαναν λόγο για την απόσυρση των AC/DC από την ενεργό δράση εξαιτίας των προβλημάτων υγείας του Malcolm Young, με το συγκρότημα να εκδίδει κατόπιν επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας πως θα συνεχίσει να υφίστανται με τον Malcolm να απέχει για άγνωστο χρονικό διάστημα.
  • SHARE
  • TWEET