Steve Vai live σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

12/09/2005 @ 06:45
Το Νέο Ρεύμα παρουσιάζει: Steve Vai & The Breeds, special guest: Eric Sardinas. Real Europe Illusions 2005: 21 Νοεμβρίου, Θεσσαλονίκη (Fix). 22 Νοεμβρίου, Αθήνα (κλειστό γήπεδο Sporting). 23 Νοεμβρίου, Πάτρα (πολυχώρος Πολιτεία). Η μεγάλη βιρτουόζικη μορφή του Steve Vai με τη live μπάντα του, τους Breeds (μπάντα που περιέχει και τον Billy Sheehan στο μπάσο, τον Tony McAlpine και τον Jeremy Colson), επισκέπτεται την Ελλάδα πέντε χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους. Οι τελευταίες τρεις συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας του θα είναι αξέχαστες και θα καλύψουν τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα αλλά και την Πάτρα. Ανοίγει ο Eric Sardinas, και αυτός γνώριμος του ελληνικού κοινού και καταπληκτικός καλλιτέχνης.

Τρεις βραδιές αγνού και καταιγιστικού rock για όλους τους λάτρες της βιρτουόζικης καλλιτεχνίας!

Η περιοδεία του Steve Vai επισκέπτεται τη χώρα μας και πάλι μετά από πέντε χρόνια. Τότε οι δύο πρώτες του εμφανίσεις, στη "Πύλη Αξιού" στη Θεσσαλονίκη και στο "Music Box" στην Αθήνα, στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία. Και τότε, όπως και τώρα, support ήταν ο Eric Sardinas με τη μπάντα του. Η τρέχουσα περιοδεία έχει ξεκινήσει από τη 1η Μαρτίου στις ΗΠΑ και έχει περάσει από την Ιαπωνία πριν διακόψει το Μάιο και επανακάμψει το Σεπτέμβριο στην Ευρώπη. "Ελπίζω κάποτε να μπορέσω να παίξω όλο το τελευταίο μου album, "Real Illusions: Reflections", ζωντανά" εύχεται ο Vai. "Θα ήταν πολύ φιλόδοξο να δημιουργήσεις ένα musical στη σκηνή και μακάρι να μπορέσω να το κάνω μια μέρα. Έως τότε, όμως, πάμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης" εξομολογείται μιλώντας για τη περιοδεία του που καταλήγει στα μέρη μας στις 21, 22, 23 Νοεμβρίου σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα αντίστοιχα.

Εισιτήρια προπωλούνται από 20 Σεπτεμβρίου στα κεντρικά δισκοπωλεία κάθε πόλης:
Αθήνα: 30 ευρώ
Θεσσαλονίκη: 30 ευρώ
Πάτρα: 25 ευρώ

EVO Premium Experience
Φανείτε τυχεροί κερδίζοντας το δικαίωμα αγοράς ενός από τα τριάντα εισιτήρια EVO Premium Experience τα οποία δίνουν τη δυνατότητα για τα εξής:
• Παρακολούθηση μέρους του soundcheck
• Ομαδικό q & a (συζήτηση) με τον Steve Vai
• Πακέτο από περιορισμένης έκδοσης αναμνηστικό υλικό υπογεγραμμένο από τον Steve Vai.
• Διάθεση των εισιτηρίων αποκλειστικά από το www.vai.com νωρίτερα της γενικής διάθεσης στο κοινό, από 13 Σεπτεμβρίου 2005.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET