Σεισμόπληκτοι οι All That Remains

15/03/2011 @ 09:51
Τις εμπειρίες τους από τον καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας, που έχει συγκλονίσει την υφήλιο, κατέθεσαν οι All That Remains.

Το συγκρότημα βίωσε το φοβερό σεισμό όταν αυτός έπληξε τη χώρα της Άπω Ανατολής, καθώς έτυχε να βρίσκεται στο Τόκιο, στα πλαίσια της περιοδείας του.

Όπως δήλωσε ο frontman της μπάντας, Phil Labonte, ο σεισμός ήταν μια σουρεαλιστική και τρομακτική εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, ο εγκέλαδος πέτυχε τους All That Remains ενώ ήταν ήδη στο συναυλιακό χώρο και ετοιμάζονταν για το soundcheck. Αμέσως, όσοι ήταν στο κτίριο, άρχισαν να το εγκαταλείπουν ενόσω το φυσικό φαινόμενο συνεχιζόταν. Στη συνέχεια, όντας ασφαλείς σε εξωτερικό χώρο, βίωσαν τους μετασεισμούς και το πώς αυτοί δονούσαν τους ουρανοξύστες του Τόκιο.

Το οξύμωρο είναι πως τελικά η προγραμματισμένη συναυλία έγινε, με τη σύμφωνη γνώμη συγκροτήματος και διοργανωτών, αλλά μόνο 150 άτομα εμφανίστηκαν, καθώς ο σεισμός είχε προκαλέσει ένα απίστευτο χάος στις μεταφορές της ιαπωνικής πρωτεύουσας (και πιθανότατα σοκ σε κάποιους που θα ήθελαν να παραβρεθούν).
  • SHARE
  • TWEET