Και δεύτερη ημερομηνία για τους Manowar στη Θεσσαλονίκη μετά το sold-out της πρώτης. Ποιό θα είναι το support;

04/02/2011 @ 10:53
Με μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των Manowar, η μπάντα ενημέρωσε τους οπαδούς της πως όλα τα εισιτήρια που διατέθηκαν για την επερχόμενη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, 18 Μαρτίου εξαντλήθηκαν, καθώς και ότι προστέθηκε και δεύτερη ημερομηνία.

Η δεύτερη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη ημέρα, το Σάββατο, 19 Μαρτίου, και πάλι στο Principal Club Theater. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια -πλέον μόνο για τη δεύτερη μέρα- από σήμερα, διαδικτυακά στο www.ticketarena.gr καθώς και στα δισκοπωλεία Metropolis και Musicland (Ticket House) στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ από τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός και στο κατάστημα No Remorse στην Αθήνα.

Οι Manowar, όπως έχουν κάνει γνωστό, θα παρουσιάσουν και τα δύο βράδια τον πρώτο τους δίσκο, "Battle Hymns", στην ολότητά του. Ωστόσο, το υπόλοιπο μέρος του setlist θα είναι διαφορετικό στην κάθε συναυλία. Σε αυτό έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν οι οπαδοί της μπάντας, ψηφίζοντας εδώ το τραγούδι που θα ήθελαν να ακούσουν ζωντανά.

Ακόμα, στην ανακοίνωσή της η μπάντα τονίζει πως στο συγκεκριμένο σκέλος της περιοδείας δε θα υπάρξει συναυλία στην Αθήνα, προτρέποντας όλους τους Έλληνες οπαδούς της να ταξιδέψουν στην συμπρωτεύουσα αν θέλουν να αποτελέσουν κομμάτι της "Battle Hymns" tour.

Τέλος, οι Θεσσαλονικείς Crosswind ανακοίνωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους ότι θα έχουν την «τεράστια τιμή» να αναλάβουν το ρόλο του opening act και στις δύο συναυλίες.
  • SHARE
  • TWEET