Sebastian Bach: «Η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σαν την Monopoly»

Νηφάλιος μετά από 25 χρόνια δηλώνει ο πρώην frontman των Skid Row

09/07/2014 @ 12:24
Ο μονίμως μπλεγμένος σε διάφορες περιπέτειες Sebastian Bach μίλησε τις προηγούμενες ημέρες στο περιθώριο του Sonisphere Festival για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, την ιδιαίτερη σχέση του με τον Duff McKagan και τον Steven Tyler ως πρότυπο.

«Ξέρω ότι αυτό θα σοκάρει την Ευρώπη, αλλά πλέον δεν πίνω αλκοόλ», ανέφερε καταρχάς ο πρώην frontman των Skid Row και παραδέχθηκε ότι ο λόγος ήταν η θέλησή του να συνεχίσει την καριέρα του.

«Γνωρίζετε το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly; Κάπως έτσι ήταν και η κατανάλωση αλκοόλ για μένα, τρελαινόμουν και δεν ήξερα που να σταματήσω. Μερικοί μπορεί να είναι κοινωνικοί και να πίνουν πού και πού, ενώ εγώ δεν ήξερα που να σταματήσω. Έπινα κάθε γαμημένη νύχτα τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής μου και το λάτρευα. Αλλά πρέπει να αποφασίσεις αν θες να κάνεις αυτό για την υπόλοιπη ζωή σου ή να κάνεις κάτι καλύτερο.»

Για τον Duff McKagan δήλωσε πως πέρασαν αρκετά καλά όταν περιόδευαν μαζί, αλλά τώρα είναι και εκείνος νηφάλιος. «Νομίζω ότι το πάγκρεας του εξερράγη ή κάτι τέτοιο! Όταν αυτό συμβαίνει, ίσως είναι καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα.»

Όσον αφορά τον Steven Tyler, ο Bach αναφέρει πως αντλεί έμπνευση από εκείνον, καθώς εξακολουθεί να τραγουδά στα 60 του χρόνια. «Ήμουν αρκετά τυχερός που γεννήθηκε με αυτή τη φωνή, και θα τραγουδάω και στα 60 μου. Θα τραγουδάω γιατί βρίσκομαι περίπου σε αυτή την ηλικία!»
  • SHARE
  • TWEET