Σε ευρωπαϊκή περιοδεία οι Living Loud

02/11/2004 @ 03:57
Οι Living Loud -το νέο "supergroup" αποτελούμενο από τον Bob Daisley (Ozzy Osbourne, Rainbow, Uriah Heep) στο μπάσο, τον Steve Morse (Deep Purple, Kansas, Dixie Dregs) στην κιθάρα, τον Don Airey (Deep Purple, Rainbow) στα πλήκτρα, τον Lee Kerslake (Uriah Heep, Ozzy Osbourne) στα drums και τον Jimmy Barnes (Cold Chisel) στα φωνητικά- σκοπεύουν να βγούνε σε ευρωπαϊκή περιοδεία τον ερχόμενο Μάρτιο κι έπειτα να ακολουθήσουν ορισμένες εμφανίσεις σε festivals ανά τον κόσμο.


Το πρώτο κατά σειρά album των Living Loud κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα από την EMI. Στα περιεχόμενα της international version του cd συναντούμε και δύο live tracks ("Crazy Train" και "Good Times"), τα οποία δε βρίσκονται στο original cd. Την ίδια μέρα κυκλοφόρησε πάντως και ένα live DVD (με υλικό από την εμφάνιση τους στο Sydney πέρσι τον Απρίλιο), καθώς επίσης και μια συσκευασία με cd και DVD μαζί.

Το album περιλαμβάνει πέντε νέες συνθέσεις από τους Morse, Barnes, Kerslake και Daisley, αλλά και αρκετές διασκευές σε classics του Ozzy Osbourne.
  • SHARE
  • TWEET